Berea Weihenstephaner Hefe WeissBier, premiata cu aur in cadrul World Beer Awards 2016

Berea Weihenstephaner Hefe WeissBier, premiata cu aur in cadrul World Beer Awards 2016

Faimoasa bere Weihenstephaner Hefe WeissBier, intrata anul acesta in portofoliul URBB, a fost recunoscuta pentru a doua oara ca fiind cea mai buna in categoria sa si a primit medalia de aur in cadrul World Beer Awards, Londra. Aceasta este una dintre cele patru beri ale berariei Wihenstephan care au fost premiate in cadrul competitiei din acest an. 

 

Tobias Zollo, principalul maestru berar al Berariei de Stat Bavareze Weihenstephan, este extrem de incantat de aceasta recunoastere: "Aceste premii reprezinta o confirmare fantastica a maiestriei echipei noastre. Producem berile noastre folosind doar cele mai bune materii prime, provenite din regiune, si punem entuziasm si bucurie in munca noastra. In acest caz, abilitatile si dedicarea pot fi gustate – iar asta ne incanta si mai mult."

 

Shachar Shaine, CEO URBB, adauga: "Weihenstephan este beraria statului bavarez si, totodata, cea mai veche berarie activa din lume, reprezentand, astazi, o combinatie unica de traditie si tehnologie de ultima generatie. Acesta este si locul in care vin sa se specializeze cei mai buni experti berari din intreaga lume, centrul de cercetare si invatamant al sau fiind parte a Universitatii Tehnice din Munchen, inca din 1930. Premiile obtinute de berile Weihenstephaner confirma, inca o data, ca acestea sunt produse nu doar in cea mai veche berarie din lume, ci si intr-una dintre cele mai bune."

 

Weihenstephaner Hefe WeissBier, o bere de grau nefiltrata cu o aroma puternica si spuma fina, a fost aleasa pentru a doua oara ca fiind cea mai buna bere de grau din Germania, in categoria „Bavarian Hefeweiss“. A mai primit aceasta recunoastere si in 2015, fiind medaliata in trecut si in cadrul International Beer Challenge 2015, World Beer Cup 2016 Award si Australian International Beer Award 2016.

Totodata, din portofoliul Weihenstephaner, au for premiate in cadrul World Beer Awards 2016 si berile Weihenstephaner Vitus, Korbinian si HefeWeissBier fara alcool. Acestea au primit titlurile pentru cea mai puternica bere de grau din Germania, cea mai buna bere neagra lager a Germaniei, si, respectiv, medalia de bronz in categoria berilor de grau fara alcool.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related