Hochland lanseaza Sandvis Fest, o noua sursa de inspiratie pentru sandvisuri delicioase

Hochland lanseaza Sandvis Fest, o noua sursa de inspiratie pentru sandvisuri delicioase

Hochland lanseaza campania Sandvis Fest, prin care isi propune sa le ofere consumatorilor surse de inspiratie pentru sandvisuri savuroase, preturi speciale pentru toate produsele din portofoliul Hochland, demonstratii culinare realizate de bucatari profesionisti si premii atractive.

Cei care isi doresc sa descopere noi combinatii de ingrediente pentru gustari savuroase au acum la dispozitie retete de sandvisuri usor de preparat pe platforma dedicata campaniei Sandvis Fest. Burgerul american, sandvisul mediteranean, cel frantuzesc sau atlantic sunt numai cateva dintre retetele internationale reinventate de specialistii culinari Hochland pentru un plus de inspiratie in bucatarie. 

Pe langa retetele recomandate de specialistii Hochland, Sandvis Fest le mai propune consumatorilor preturi reduse pentru toate produsele din portofoliu, demonstratii culinare si premii, astfel incat acestia sa aiba la indemana toate elementele de care au nevoie pentru a-i suprinde pe cei dragi cu ceva nou la fiecare gustare.

Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie doar sa achizitioneze orice produs Hochland, sa incarce pe platforma o poza cu bonul fiscal/factura si numarului acestuia/acesteia, urmand sa afle pe loc daca au castigat. Hochland ofera atat premii zilnice - grill-uri de facut sandvisuri si produse Hochland pentru gustari delicioase, cat si saptamanale - excursii pentru doua persoane la Taste of Florence Food Festival.

Campania Sandvis Fest se desfasoara la nivel national in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie, in 60 de magazine din retelele Carrefour, Kaufland, Cora si Auchan. Pe parcursul campaniei, consumatorii sunt asteptati la standurile Hochland din magazine sa deguste sandvisurile calde si reci din colectia Sandvis Fest.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related