Geanina Babiceanu este noul Market Director al Mars Romania

Geanina Babiceanu este noul Market Director al Mars Romania

Incepand cu luna noiembrie 2016, Geanina Babiceanu are o noua pozitie in Mars Romania

Mars Romania a anuntat astazi numirea Geaninei Babiceanu in functia de Market Director pentru Romania, incepand cu luna noiembrie a acestui an.

Din noua pozitie, Geanina Babiceanu va coordona operatiunile Mars Romania, fiind responsabila pentru dezvoltarea si implementarea strategiei de business pentru toate segmentele Mars din Romania – Petcare, Wrigley, Chocolate, Food.

Anterior pozitiei de Market Director pentru Mars Romania, Geanina Babiceanu a ocupat functia de Director de Vanzari in Mars Romania.

Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Geanina Babiceanu are o experienta de peste 20 ani in domeniul FMCG, ocupand pozitii de management in departamentele de marketing si vanzari ale unor companii de renume din industrie. Incepand din 2009, Geanina s-a alaturat Mars in cadrul diviziei Wrigley din Romania, ca Regional Marketing Director, pozitie din care a coordonat dezvoltarea si implementarea strategiei de marketing pentru brandurile Wrigley din Romania, Bulgaria, Macedonia, Albania si Kosovo.

Din noua pozitie, Geanina Babiceanu si-a propus sa continue, sub umbrela Mars Romania, business-ul de succes pe care compania l-a derulat in Romania pana acum pe segmente sale si sa ofere asociatilor Mars oportunitati si mai bune pentru dezvoltarea carierei.   

 

 

Ma bucur ca, in 2009, am luat decizia de a ma alatura grupului Mars si ma bucur ca am parcurs acest drum plin de oportunitati, respectand intotdeauna cele 5 Principii dupa care Mars isi ghideaza activitatea la nivel global: Reciprocitate, Calitate, Responsabilitate, Eficienta si Libertate. In noul meu rol imi propun sa sustin echipa de profesionisti din Mars Romania, continuand astfel cresterea sustenabila a business-ului. Totodata, reflectand Principiul Reciprocitatii, ne vom dezvolta alaturi de partenerii nostri, creand relatii durabile cu acestia pentru a creste impreuna categoriile in care operam.”, a declarat Geanina Babiceanu, Market Director Mars Romania. 

Mars Romania este pe piata de peste 20 ani si, in prezent, business-ul include produse din segmentele Petcare, Chocolate, Wrigley si Food. Mars Romania contribuie semnificativ la Mars Multisales Central Europe, organizatia regionala din care face parte, alaturi de Mars Cehia & Slovacia si Mars Ungaria.

Mars Romania are peste 200 asociati si un portofoliu extins de marci, pe cele patru segmente de business: Petcare (Pedigree, Whiskas), Wrigley (Orbit), Chocolate (Mars, Snickers), Food (Uncle Ben’s, Dolmio).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related