Vrei să devii inovativ în HR? Vino la HR Innovation Conference!

Vrei să devii inovativ în HR? Vino la HR Innovation Conference!

Doi dintre cei mai cunoscuți speakeri la nivel mondial, 5 inovatori români și 500 de specialiști în resurse umane de la cele mai importante companii din România vor fi prezenți joi, 3 noiembrie, la HR Innovation Conference. Cea de-a 12-a ediție a conferinței organizată anual de HR Club va începe la ora 8:30, la Hotel Radisson Blu.

Unul dintre cei mai influenți gânditori ai lumii, Charles Handy, vine la București să le prezinte specialiștilor în resurse umane de la cele mai importante companii din România o viziune revoluționară asupra modelului de management a unei organizații de succes.

„O companie trebuie să funcționeze ca o comunitate, ca un sat. Nimeni nu deține un sat, toți sunt membri ai comunității și au drepturi. Acționarii sunt recompensați în funcție de riscurile pe care și le asumă, dar ei nu sunt numaidecât proprietari. Nici angajații nu sunt simpli angajați, ci cetățeni cu drepturi, care beneficiază de profitul pe care îl genereză”, susține gânditorul Charles Handy.

Participanții la HR Innovation Conference vor avea prilejul să îl asculte și pe Hal Gregersen, director executiv la MIT Leadership Center, care va oferi informații despre cum să-ți cultivi cele cinci calități esențiale ale inovatorilor în business.

De asemenea, la HR Innovation Conference își vor împărtăși experiențele de inovatori cinci români care privesc în viitor și oferă soluții ingenioase:

  • Elevul Tudor Popa, de 17 ani, inventatorul ochelarilor inteligenți Mitra, care ajută persoanele nevăzătoare să se descurce în situațiile neprevăzute ale fiecărei zile.
  • Maria Dermengiu, eroina unei povești de succes, care a început cu o promițătoare carieră în avocatură, iar în prezent deține o companie orientată către arta aplicată și numeroase lucrări apreciate la superlativ în țară și în străinătate.
  • Ciprian Ciofu, șeful Direcției Lucrări la Facultea de Mecanică, la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iasi, care coordonează proiectul Formula Student, o competiție în care echipe multisciplinare de studenți realizează monoposturi în condiții reale, care participă la competiții adevărate în Italia și Ungaria. O inițiativă care se bucură de mare succes în rândul viitorilor ingineri de top. Profesorul Ciofu vine la HR Club împreună cu Florin Cozma, student la Autovehicule Rutiere și membru al unei echipe de la Formula Student.
  • Tânărul Mihai Toader-Pasti, alături de echipa lui formată din 250 de studenți, a creat cu materiale naturale o locuință sustenabilă, sigură și confortabilă. Casa este complet echipată și funcțională, iar în interior se regăsește o seră verde. Sistemul folosit în casa verde este fără facturi lunare și produce mai multă energie decât consumă.  

Conferinţa HR Innovation va găzdui şi o zonă expoziţională, un concept nou şi creativ care le va da ocazia participanţilor să interacţioneze cu cele mai noi şi inovatoare produse din domeniul HR. Unul dintre standuri a fost oferit gratuit de către organizatori, în urma unei competiţii unui ONG inovator. 19 ONG-uri s-au înscris în competiţie, iar câştigătorul este Junior Achievement România pe care participanţii îl vor putea întâlni la standul 16.

HR Innovation Conference va fi transmisă live în Timișoara și Cluj-Napoca.
HR Club mulţumeşte tuturor sponsorilor și partenerilor:

Partener Principal: Eucom; Parteneri anuali: Trend Consult Group si PeliFilip;

Parteneri eveniment: BCR Pensii, MERCER MARSH BENEFITS, Romanian Software, Universum

Suporteri eveniment: Accelerole, Max Relax şi Wellington, SAP

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related