McDonald’s deschide cel mai nou restaurant din Romania in Veranda Mall

McDonald’s deschide cel mai nou restaurant din Romania in Veranda Mall

Odata cu deschiderea celui mai nou restaurant din Veranda Mall, McDonald’s continua sa fie lider al pietei de restaurante cu servire rapida din Romania, cu 68 de restaurante in 21 de orase.

In urma unei investitii de 2.5 mil lei, noul restaurant se intinde pe o suprafata de 240 m2 si creeaza 60 de locuri de munca. Noul McDonald’s din Veranda Mall este unul dintre primele restaurante in care va fi introdus noul sistem de operare, un sistem inovator ce presupune o schimbare majora in ceea ce priveste modul de organizare a bucatariei dar si experienta clientilor in restaurant.

 

"Restaurantul din Veranda Mall nu e doar un alt restaurant McDonald’s intr-un mall. Vorbim de un spatiu cu un design modern, complet nou in Romania, intr-o zona accesibila clientilor si care promite o experienta unica pentru cei care ne vor vizita in acest nou spatiu incepand cu 27 octombrie. 2016 a fost un an excelent din perspectiva dezvoltarii, Parteneriatul pentru dezvoltare pe care l-am incheiat la inceputul acestui an nu face decat sa ne motiveze in continuare sa ramanem principala destinatie de burgeri si, de asemenea, sa fim responsabili in tot ceea ce facem", a declarat Daniel Boaje (Director General Premier Restaurants Romania). 

 

Restaurantul din Veranda Mall ofera o experienta unica prin digitalizarea interactiunii clientilor in restaurant si surprinde atat prin pozitionarea in incinta noului centru comercial, cat si prin design-ul modern, care il diferentiaza de restaurantele plasate in food court-uri.

In plus, clientii care vor trece pragul noului restaurant se vor bucura si de oferte speciale. In perioada 27 – 30 octombrie, la fiecare sandvis Big Mac sau McChicken cumparat, il vor primi pe al doilea din partea casei. Noul restaurant McDonald’s, situat in incinta Veranda Mall (Str. Ziduri Mosi nr. 23), este deschis de luni pana duminica, in intervalul orar 10:00 – 22:00.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related