Lidl si Vodafone te surprind cu extra beneficii la cumparaturi

Lidl si Vodafone te surprind cu extra beneficii la cumparaturi

Daca esti abonat la ofertele Lidl, meriti o surpriza in plus! Cumparaturile de minimum 250 de lei iti aduc pe loc un voucher de 50 de lei, pe care il vei putea folosi in orice magazin Vodafone.

Din 1 noiembrie, pana pe 11 decembrie, cumparaturile in magazinele Lidl din tara iti pot aduce extra beneficii de la Vodafone Romania. Astfel, pentru un bon cu valoarea de 250 de lei vei primi, la casele de marcat Lidl, un voucher Vodafone in valoare de 50 de lei.

Voucherul va putea fi folosit in orice magazin Vodafone din tara, pana pe 16 decembrie 2016. Acesta va putea fi utilizat pentru plata integrala sau partiala a unui telefon achizitionat impreuna cu un abonament incepand de la Red 13, a carui valoare lunara este de 13 euro (TVA inclus).

Totodata, poate fi folosit si pentru achizitionarea unui telefon cu prelungirea abonamentului. Voucherul este valabil pentru o singura utilizare, valoarea acestuia urmand a fi scazuta din costul total al telefonului achizitionat.

Tot in perioada 1 noiembrie – 11 decembrie, achizitiile de la Vodafone iti aduc bunatati de la Lidl. La incheierea unui abonament Vodafone in valoare de minimum 10 euro, vei primi un voucher de 50 de lei, iar un abonament mai mare de 20 de euro iti va aduce doua vouchere de 50 de lei, pe care le vei putea folosi la cumparaturi in orice magazin Lidl, pana pe 28 februarie 2017.

In plus, pana pe 27 noiembrie, in magazinele Lidl poti gasi telefoane cu cartela Vodafone inclusa, in limita stocului disponibil. Poti alege smartphone-ul Vodafone Smart First 7, cu o cartela ce include 500 de minute nationale/SMS-uri/MB, 5 GB de trafic de date, 100 de minute internationale valabile pe mobil, inclusiv in UE, si pe fix, precum si nelimitat minute si SMS-uri in retea.

Totodata, poti opta pentru telefonul ALLVIEW L5 Lite, pentru care ai 1.000 de minute/SMS-uri nationale/MB, 500 MB de trafic de date, 100 de minute internationale valabile pe mobil, inclusiv in UE, si pe fix, precum si nelimitat minute si SMS-uri in retea.

Bucura-te de cumparaturi si vei fi surprins de extra beneficiile de la Lidl si Vodafone!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related