Electric Brother, ROCKS - primul album din lume înregistrat în Dolby Atmos, lansat la Grand Cinema & More

Electric Brother, ROCKS - primul album din lume înregistrat în Dolby Atmos, lansat la Grand Cinema & More

Sala Grand Ultra, singura sală de cinema din România dotată cu cea mai nouă tehnologie audio surround, Dolby Atmos, devine cadrul perfect al unei lansări inedite. Pe 17 noiembrie, începând cu ora 19:00, Electric Brother va susține singura audiție deschisă publicului larg a noului său proiect, ROCKS, într-un eveniment dedicat în întregime sunetului.

Odată cu lansarea noului album, Electric Brother oferă publicului său un spectacol în care muzica devine elementul central, în încercarea de a restabili audiția de concert ca o activitate de sine stătătoare, într-o lume în care auzul a devenit un simț secundar.

Ultimul album Electric Brother reunește 11 piese, majoritatea în primă audiție. Dincolo de a fi prima oară când artistul abordează stilul rock, piesele au fost mixate și masterizate special pentru a putea fi reproduse în Dolby Atmos, cel mai avansat sistem de sunet existent, devenind primul album din lume înregistrat în acest format. Particularitatea acestei platforme audio stă în capacitatea de a reda, simultan, până la 128 de obiecte audio independente și mișcarea lor realistă în funcție de intenția de transmitere. La nivel de cinematograf, este disponibil în România doar la Grand Cinema & More.

În ceea ce privește arta cinematografică, am crezut întotdeauna în capacitatea sunetului de a transmite stări și emoții, de unde și inițiativa dotării sălii Grand Ultra cu Dolby Atmos. Ne bucurăm că avem acum ocazia de a găzdui un eveniment care exploatează întru totul capacitățile acestui sistem, oferind publicului ceva ce puțini dintre noi își mai găsesc răgazul să experimenteze – plăcerea unei audiții”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director în cadrul Băneasa Developments.

„Am ales să folosesc immersive sound pentru că el reprezintă viitorul. Este, în sfârșit, un mod natural de a asculta, ca la un concert simfonic unde muzica nu vine din boxele din stânga sau din dreapta ci de la fiecare instrument în parte, preluând acustica și ecoul sălii. Sunetele te înconjoară, sunt peste tot în jurul și deasupra ta”, a explicat Electric Brother.

Alături de Electric Brother, pe album pot fi auzite vocile lui Norzeatic, Maria Popistașu, Oigăn (Kumm) și Chelsey Flaherty. Biletele sunt disponibile pe site-ul eventim.ro.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related