NNC Services in parteneriat cu Fundatia Pro Progressio din Polonia lanseaza versiunea locala a platformei internationale OutsourcingPortal

NNC Services in parteneriat cu Fundatia Pro Progressio din Polonia lanseaza versiunea locala a platformei internationale OutsourcingPortal

Cooperare strategica la nivel European pentru dezvoltarea sectorului de outsourcing

Cea mai mare platforma de promovare si colaborare dedicata industriei de outsourcing din Europa Centrala si de Est a fost lansata in Romania de catre NNC Services si partenerul sau strategic, Fundatia ProProgressio din Polonia. Versiunea locala a platformei internationale OutsourcingPortal a fost lansata astazi in prezenta reprezentantilor celor doi parteneri si ai Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii (ANIS). 

Platforma OutsourcingPortal.ro este un proiect de parteneriat strategic intre NNC Services Romania, lider in consultanta de marketing pentru companii de IT si servicii, si Fundatia Pro Progressio Polonia, dezvoltat cu misiunea de a promova, educa si sprijini toti actorii de pe piata de outsourcing din Romania.

 

Romania, de la o destinatie interesanta pentru companiile de outsourcing la o destinatie al carei succes a fost deja dovedit

Romania gazduieste peste 100.000 dintre cei 600.000 de angajati din industria de profil din Europa Centrala si de Est. Romania ocupa, in prezent, locul 13, in urcare cu cinci pozitii fata de anul 2015, in clasamentul Global Services Location, situandu-se inaintea Ungariei (locul 32), Cehiei (26) sau Ucrainei (locul 24) si la doar trei pozitii distanta de Polonia (locul 10).

Trendul ascendent aduce cu sine si o serie de provocari pentru companiile romanesti, precum insuficienta resurselor umane sau nevoia de vizibilitate in regiune. OutsourcingPortal vine in intampinarea jucatorilor din industrie, functionand ca un instrument de colaborare locala si regionala care isi propune sa solutioneze mare parte din aceste provocari.    

 

OutsourcingPortal.ro  - o platforma complexa, cu functii avansate pentru promovarea companiilor locale

OutsourcingPortal.ro este o initiativa pentru crearea unei structuri de suport a companiilor locale din industria de outsourcing. Prin intermediul acestei platforme de promovare si colaborare, obiectivul celor doi parteneri este de a sustine cresterea si dezvoltarea la nivel global a tuturor actorilor romani care activeaza sau se intersecteaza cu industria externalizarii, dupa modelul validat deja la nivel european prin platforma internationala OutsourcingPortal.eu. Principalii beneficiari ai acestei platforme sunt centrele SSC, BPO, ITO, Call & Contact Centers si dezvoltatorii de aplicatii software.

OutsourcingPortal.ro isi propune sa sustina piata si sa genereze o crestere sustinuta a outsourcing-ului romanesc prin:

  • promovarea unui dialog activ intre toti actorii din industrie;
  • crearea unui puternic liant de comunicare intre sectorul public si cel privat;
  • cresterea expunerii in randul potentialilor angajati si parteneri;
  • prezentarea informatiilor valoroase cu privire la piata romaneasca de outsourcing si la tendintele de pe piata globala.

„Este foarte important ca industria de outsourcing sa fie sustinuta de asociatiile locale, regionale si internationale, dar si de canalele media. In ultimii sase ani, OutsourcingPortal a devenit cea mai importanta platforma web din industria de outsourcing din Polonia. In fiecare zi publicam cele mai importante stiri, reportaje, interviuri, studii de caz si informam publicul cu privire la cele mai valoroase evenimente din outsourcing, intalniri si seminarii. Acum, la a sasea aniversare, multumita partenerului nostru exclusiv - NNC Services - OutsourcingPortal se lanseaza oficial in Romania.  Impreuna vom sprijini industria de outsourcing romaneasca sa creasca mai repede, sa comunice mai bine si sa fie mai vizibila pe harta europeana de outsourcing”.  declara Wiktor Doktor, CEO, Fundatia Pro Progressio.

“Este momentul ca Romania sa devina un brand in outsourcingul global si NNC Services isi asuma acest nou obiectiv. Este momentul ca jucatorii de pe plan local sa aiba o platforma de educare, promovare si colaborare pentru a se dezvolta eficient  pe o piata internationala, declara Loredana Niculae, CEO, NNC Services.

 

NNC Services este lider in consultanta de marketing pentru companiile B2B din domeniul IT si servicii. Companie fondata in anul 2006, NNC Services are in prezent sedii in SUA, Romania si Austria. Compania integreaza strategic solutii de marketing cu scopul de a garanta rezultate masurabile la nivel de comunicare si vanzari prin servicii de B2B Contacts, Content Marketing si Social Media Marketing. Compania are in portofoliu clienti precum OSF Global Services, Enea, Sistec, ZebraPay, Arnia, Winfo, Logik, Fortech, etc.

Pro Progressio Group este organizatia care sprijina dezvoltarea antreprenoriatului in Polonia, punand accentul in special pe sectorul de servicii pentru afaceri (BPO, SSC, R&D, Call Contact Center etc). Prin cooperarea cu institutii publice si private din Polonia, dar si cu organizatii internationale, grupul sustine dezvoltarea afacerilor locale. Printre aceste institutii se numara furnizori de servicii, companii de training si consultanta, agentii de recrutare, dezvoltatori imobiliari si universitati.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related