Pizza Hut relanseaza blatul Cheesy Bites Remix

Pizza Hut relanseaza blatul Cheesy Bites Remix

Pizza Hut readuce in meniul din restaurante blatul Cheesy Bites Remix, o inovatie de blat a carui margine contine 24 de rulouri umplute cu branza delicioasa si asezonate cu mac, Emmentaler si nachos. Clientii pot alege noul blat pe retetele de pizza din categoriile Favorite, Speciale si Complete. Cheesy Bites Remix continua seria de inovatii pe care Pizza Hut le introduce constant in meniul din restaurante.

 

"Pentru a satisface dorintele clientilor nostri si pentru a-i incuraja sa redescopere bucuria meselor in oras, ne-am gandit sa reintroducem in meniu blatul Cheesy Bites Remix, o inovatie foarte apreciata de cei care ne calca pragul. Rulourile umplute cu branza, asezonate cu mac, Emmentaler si nachos sunt un mix delicios ce garanteza succesul unei mese reusite, alaturi de prieteni sau familie", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Pizza Hut).

 

Blatul Cheesy Bites Remix poate fi comandat in toate restaurantele Pizza Hut din tara, pentru patru lei in plus fata de pretul initial al pizzelor de dimensiune mare. Oferta este disponibila pana in luna ianuarie 2017.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related