Mi-e pofta sa fac bine pentru „Casele departe de casa” Ronald McDonald

Mi-e pofta sa fac bine pentru „Casele departe de casa” Ronald McDonald

Campania „Mi-e pofta sa fac bine” a adus si anul acesta la McDonald’s persoane publice, parteneri, angajati si clienti care au devenit pentru cateva ore purtatori ai mesajului ”Mi-e pofta sa fac bine” pentru a sustine cauza Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald. Cel mai important eveniment din cadrul campaniei, McHappy Day, a avut loc vineri, 18 noiembrie, la restaurantul McDonald’s Unirii din Bucuresti.

McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundatiei pentru copii Ronald McDonald. In 18 ani de cand activeaza in Romania, Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a sprijinit peste 15.000 de familii in cele doua „Case departe de casa” construite in Bucuresti (in curtea Spitalului Grigore Alexandrescu) si in Timisoara (in curtea Spitalului Louis Turcanu). Parintii nu platesc cazarea si pot fi aproape de copii, pentru a le oferi toata sustinerea si dragostea lor.

Nicolai Tand, Diana Munteanu, Amna, Cristina Ciobanasu, Vlad Gherman, Ana-Maria Barnoschi sau Amalia Nastase se numara printre vedetele care au ales anul acesta sa fie alaturi de Fundatia Ronald McDonald si de familiile gazduite in cele doua „Case departe de casa”.

 

"Pe parcursul saptamanii trecute, in cadrul campaniei Mi-e pofta sa fac bine’, am donat 1 leu catre Fundatia pentru Copii Ronald McDonald la fiecare Big Mac sau McChicken (sandvis sau meniu) vandut. Ma bucur sa observ ca, an de an, cel mai important eveniment al Fundatiei, McHappy Day, aduce la McDonald’s oameni cu suflet mare care isi doresc sa sprijine familiile gazduite in Casele Ronald McDonald. Suntem la un pas de a construi cea de-a treia Casa. Costul unei singure case ajunge pana la 3 milioane de lei, iar ajutorul pe care-l primim in fiecare an este un semn extraordinar ca activitatea Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald isi lasa cu adevarat amprenta pe sufletele a mii de oameni. Le multumesc tuturor celor care ne sprijina prin donatii, dar si celor care ne-au ajutat anul acesta sa strangem atatea zambete de McHappy Day!"
Daniel Boaje (Presedintele Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald).

 

Pentru prima data, evenimentul McHappy Day a avut loc anul acesta si in Timisoara, pe 15 noiembrie. Prietenii McDonald’s s-au putut alatura campaniei de strangere de fonduri „Mi-e pofta sa fac bine” traind experienta din spatele caselor de marcat alaturi de angajatii McDonald’s.

 

Elena, mama Sarei, 5 ani, Casa Ronald McDonald Bucuresti:
Ma numesc Elena si de aproape 3 ani vin cu fiica mea la recuperare. Multumim ca ajutati atatea suflete sa nu isi traiasca copilaria intr-un spital.”

 

Ioana, mama Dianei, 10 ani, Casa Ronald McDonald Timisoara:
„Aici ne recapatam fortele, avand liniste, avand acces la toate utilitatile casei, bucatarie, sala de mese, frigider, dulap de alimente, vesela, baie proprie. Aici am avut ocazia sa socializam cu alte familii, sa legam prietenii, sa ne sprijinim reciproc.” 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related