Blenderul Masterpiece Collection de la Electrolux - Experienta gustului natural in bucatarie

Blenderul Masterpiece Collection de la Electrolux - Experienta gustului natural in bucatarie

Descopera savoarea gustului natural si bucura-te de experiente culinare ce pastreaza calitatea ingredientelor, cu blenderul Electrolux din colectia Masterpiece™. Grija pentru promovarea unei alimentatii sanatoase a dus la crearea unui blender inovator care nu doar pregateste smoothie-uri delicioase, ci si mixeaza compozitii variate, intr-un mod cat mai creativ.

Cu o tehnologie inovatoare, ce adapteaza functiile utilizate in bucatariile profesioniste, blenderul din gama Masterpiece Collection™ reprezinta solutia in bucatarie pentru sanatatea familiei tale, oferind modalitati de preparare a mancarii ce pastreaza culoarea ingredientelor, textura, savoarea si nutrientii pe care acestea le contin.

Certificate la cele mai inalte standarde ale calitatii, blenderele Masterpiece Collection™ de la Electrolux aduc inspiratie in bucatarie si fructifica savoarea naturala a fiecarui ingredient, maximizand gustul preparatelor.

Secretul gustului perfect natural sta in mixarea fina a ingredientelor, posibila datorita celor 6 lame placate cu titan, cu taieturi variate, cu care puteti zdrobi, taia si amesteca rapid si fara efort alimente cu diverse texturi. In plus, cu ajutorul tehnologiei unice PowerTilt® oferite de blenderul Masterpiece Collection™, ingredientele vor fi mixate uniform, iar fiecare preparat se va bucura de o textura fina si cremoasa, pastrandu-si toate vitaminele si nutrientii.

Cu o putere de 1200W si un design robust, blenderul din colectia Masterpiece™ este dotat cu o carafa generoasa de 2.2 litri, rezistenta la caldura, usor de curatat si care nu absoarbe mirosuri sau gusturi. Puteti pregati smoothie-uri de legume sau fructe, supe cu cele mai fine texturi sau puteti zdrobi gheata si servi cocktail-uri racoritoare, avand la dispozitie functionalitati inovatoare si prietenoase, ce pot fi controlate cu ajutorul display-ului LED intuitiv. Mai mult, aveti posibilitatea de a seta viteza de mixare in functie de textura pe care vi-o doriti, dar si timpul de preparare a mancarii, prin timer-ul inteligent cu numaratoare inversa.

Pentru inovatia adusa si pentru performantele sale, blenderul ESB9300 din colectia Masterpiece Collection™ de la Electrolux a primit certificarea calitatii oferita de prestigioasa revista germana, ETM Testmagazin, o revista specializata in testarea calitatii produselor si serviciilor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related