Lidl inaugureaza cel mai verde magazin din portofoliu, primul din zona Aviatiei

Lidl inaugureaza cel mai verde magazin din portofoliu, primul din zona Aviatiei

Lidl continua investitiile in Romania si deschide, pe data de 24 noiembrie, magazinul cu numarul 25 din Bucuresti. Unitatea va fi situata pe strada Cpt. Av. Alexandru Serbanescu, Nr. 58A, Bucuresti.

Primul magazin Lidl din zona Aviatiei este construit conform celor mai noi standarde de sustenabilitate si eficienta energetica, in colaborare cu Skanska Romania. In cadrul procesului de executie au fost folosite solutii si tehnologii moderne, iar masurarea performantelor proiectului se va face conform sistemului britanic de evaluare a cladirilor sustenabile BREEAM.

In procesul de constructie a magazinului s-au folosit atat materiale reciclabile, cat si reciclate, precum beton concasat, provenit din demolari. In plus, acoperisul este prevazut cu panouri fotovoltaice, care au capacitatea de a produce pana la 100% din energia necesara functionarii unitatii. Tot in vederea economisirii de energie, magazinul este dotat cu luminatoare ce permit patrunderea luminii naturale, precum si cu un sistem de iluminat cu LED, prevazut cu senzor de prezenta.

 

"Inca de cand am intrat pe piata din Romania, ne-am dorit sa fim cat mai aproape de clientii nostri si sa le oferim produse de calitate, la cel mai bun pret. Asadar, cautam sa optimizam in mod constant formatul de magazin si sa implementam tehnologii in linie cu demersul nostru spre sustenabilitate, trend pe care ii incurajam si pe clientii nostri sa il adopte. Spre exemplu, aceasta unitate este echipata cu 5 statii de incarcare pentru automobile electrice, dintre care una este pentru incarcare rapida, precum si cu o parcare acoperita pentru biciclete. Incurajam folosirea mijloacelor de transport cu emisii scazute de CO2 si protejarea mediului inconjurator", a declarat Sergiu Fala (Director National de Expansiune si Servicii Centrale, membru al Consiliului de Conducere Lidl Romania).

 

Din dorinta de a le oferi angajatilor un mediu de lucru optim, in noul magazin exista o zona de relaxare, cu lumina preponderent naturala, cat si vestiare cu dusuri.

"Am considerat acest proiect ca fiind inovator si complex, in cadrul caruia am avut ocazia sa folosim unele dintre cele mai avansate solutii din domeniul constructiilor. Ne bucuram ca am avut sansa sa colaboram cu Lidl Romania, cu care impartasim aceeasi viziune de a construi sustenabil si in conditii de siguranta", a declarat Richard Burleigh (Presedintele Skanska Construction Romania si Ungaria).

 

Infografic

Odata cu deschiderea unitatii din strada Cpt. Av. Alexandru Serbanescu vor fi create peste 30 de noi locuri de munca. In plus, noul magazin ofera clientilor sai o suprafata de vanzare de aproximativ 1.400 m² si aproximativ 120 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi intre 7:30 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 8:00 si 21:00.

Deschiderea noului magazin ii va astepta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Astfel, in ziua inaugurarii, clientii se vor putea bucura de reduceri atat la produsele alimentare, cat si la cele nealimentare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related