Costel, Toni Andrei si Dan Badea pun punctul pe i in ultimul episod din sezonul doi al serialul Comedy Club

Costel, Toni Andrei si Dan Badea pun punctul pe i in ultimul episod din sezonul doi al serialul Comedy Club

Primul vorbeste despre inceputurile standup-ului in Romania, al doilea despre sex, religie si trafic, iar al treilea discuta egalitatea oamenilor in fata lui Dumnezeu. Cu astfel de subiecte grele, dar tratate cu haz, incheie Costel, Toni Andrei si Dan Badea al doilea sezon al indragitului serial Comedy Club. Al zecelea si ultimul episod se difuzeaza luni, 28 noiembrie, de la ora 22:00, in exclusivitate pe Comedy Central.

 

 

Cel mai mare comediant mic si cel mai mic comediant mare, Costel vorbeste despre viata de stand-up pentru telespectatorii de acasa al caror ras il "simte" deja. Dar publicul nu a fost atat de interesat de la bun inceput.

"Acum ceva vreme, am fost invitat sa fac un spectacol de stand-up comedy la Campina, nu in Campina, ci in afara orasului, intr-un loc unde erau un hotel, un restaurant si o discoteca. Clar se intamplau lucruri neortodoxe pe acolo. Trebuia sa fac in discoteca la ora 12 noaptea. Si am ajuns acolo, in locatie, la 11.30, si era plin de pusti campenineni, care erau acolo muci de beti, habar n-aveau cine sunt si dansau pe house", rememoreaza Costel, care apoi a aflat ca era invitat-surpriza.

S-a lasat cu insulte urlate de public si cu copilasi care ii bruiau show-ul, vorbind la telefon mai tare decat vorbea el la microfon si spunandu-le prietenilor sa nu mai vina la discoteca: "E unul, un agarici aicea, imbracat urat, vorbeste tampenii, cred ca-i ceva intalnire PDL tineret". In plus, erau si fosti detinuti la discoteca, iar, la primele cuvinte ale lui Costel, i s-au adresat ceremonios - "Da-te jos, ca te taaaai!"

Corporatist ziua si standuper noaptea, Toni Andrei ia la bani marunti sexul, religia si traficul din Bucuresti, incepand cu primul, "ca sa terminam repede. Asta a fost". Implinind recent 30 de ani, comediantul a ajuns la o concluzie:

"Obisnuiam sa fiu gras, bine, inca sunt gras, si abia la varsta asta mi-am dat seama cat de gras sunt". Revelatia a venit aflandu-se la mare, in timp ce un pestisor ii dadea ture, caci "se prinsese in campul lui gravitational".

 

Cat despre Dan Badea, si el intra direct in subiecte cu miza mare, de pilda, egalitatea oamenilor in fata lui Dumnezeu.

"Orice am manca, iese la fel. E un subiect sensibil, dar asa e la standup. Ca mananci pufuleti sau icre negre, acelasi lucru iese, asa suntem toti egali. M-a fascinat mereu chestia asta. Ati mancat inghetata din aia, alba si pufoasa? Cum de se transforma in chestia aia? Ceva e gresit", subliniaza Dan Badea.

 

Al zecelea si ultimul episod din cel de-al doilea sezon al serialului Comedy Club poate fi urmarit luni, 28 noiembrie, de la ora 22.00, in exclusivitate pe canalul Comedy Central.

Din distributia serialului produs de casa de productie Frame mai fac parte Toma Alexandru, Alexandru Mocanu, Micutzu, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucalaie, Raul Gheba, Sergiu Bojog, Andrei Ciobanu, Viorel Dragu, Sergiu Floroaia si Teo. Numerele incluse in Comedy Club sunt originale, dezvoltate intr-un scenariu propriu de catre artistii romani de stand-up, au relevanta socio-culturala si trateaza cu umor contextul local.

Productia 100% autohtona face parte dintr-o serie de show-uri locale de stand-up realizate de Comedy Central in Europa de Est, mai exact in Romania, Ungaria si Cehia, show-uri reunite sub numele de Comedy Club si bazate pe acelasi concept: aducerea pe micul ecran a celor mai reusite numere de stand-up.

In primavara lui 2017, Comedy Central a anuntat pentru Romania, in exclusivitate, difuzarea celui de al treilea sezon al serialului Comedy Club.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related