Funky Buddha lanseaza primul magazin din Romania in Baneasa Shopping City. Brandul introduce stilurile indie, pop-culture si clasic with a twist

Funky Buddha lanseaza primul magazin din Romania in Baneasa Shopping City. Brandul introduce stilurile indie, pop-culture si clasic with a twist

Funky Buddha, brand de fashion prezent in Barcelona, Dusseldorf, Haga, Atena si Limassol, lanseaza primul magazin din Bucuresti, in cadrul Baneasa Shopping City. Funky Buddha propune o interpretare “funky”, specifica brandului a celor mai noi tendinte din moda internationala.

Prin cele patru colectii anuale, Funky Buddha ofera clientilor mai mult decat o sesiune de shopping: o intreaga experienta cu influente din muzica, street culture, spiritul indie si pop-culture. Fiecare colectie Funky Buddha devine o adevarata declaratie a libertatii de expresie prin abordarea unui stil “funky” plin de viata, in ritm cu tendintele din moda internationala.

"Lansarea magazinului in Romania face parte din strategia de extindere a companiei. Funky Buddha aduce in Bucuresti tendintele de fashion din marile orase europene. Colectia actuala se potriveste perfect publicului masculin si feminin caruia ne adresam, si raspunde nevoii acestuia de a experimenta si a descoperi lucruri noi", a declarat Natasha Angelinos (Manager Funky Buddha Romania).

 

Funky Buddha se adreseaza unui public tanar si indraznet, cu varste cuprinse intre 25-40 de ani, dornic sa achizitioneze tinute moderne care sa se plieze pe starea lor de spirit liber si care sa exprime aventura si dorinta de explorare. Cei pasionati de calatorii, festivaluri de muzica, evenimente si experiente noi, care abordeaza un stil volatil si cameleonic, in functie de starea de moment, se vor regasi in colectiile Funky Buddha.

Design-ul magazinului confera un caracter unic spatiului care, impreuna cu articolele vestimentare, creeaza un univers cu care publicul brandului se identifica. Conceptul cool urban de amenajare al magazinului este in linie cu strategia de design la nivel global pentru toate magazinele marca Funky Buddha.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related