Cat Music deschide prima filiala la nivel international - Cat Music Spain

Cat Music deschide prima filiala la nivel international - Cat Music Spain

Cat Music, cea mai importanta casa de discuri din Romania si un jucator important al industriei muzicale internationale, se extinde worldwide prin prima filiala internationala - Cat Music Spain si este primul label din Romania care face acest pas.

Dupa ce si-a demonstrat suprematia pe piata locala, Cat Music deschide primul birou extern, din Europa de Vest - Cat Music Spain, in Madrid - si lanseaza primul artist din portofoliu, Jorge Gonzalez, cu videoclipul piesei "Tu Boquita".

 

"Tu boquita" este titlul piesei lansate de catre Jorge Gonzalez, carismaticul artist din Spania, care a cucerit publicul iberic cu zeci de interpretari live memorabile. Single-ul este compus de catre Omar Secada si Andy Robert, in studiourile Happiness Production, iar videoclipul a fost filmat in urma cu cateva saptamani in Romania si este regizat de catre Rival Film.

Jorge Gonzalez a luat cu asalt Spania odata cu participarea in cadrul emisiunii "La Voz" (Vocea Spaniei), unde s-a clasat pe locul 2 in finala. Primul lui single, "Diquelame", a primit discul de aur, un succes care s-a concretizat in peste 80 de concerte intr-un timp scurt.

Pana la single-ul "Tu Boquita", Jorge Gonzalez a avut numeroase aparitii si interpretari live remarcabile, inca de la 17 ani. Varianta lui pentru piesa "Lucia" a starnit numeroase reactii, iar artistii ca Alejandro Sanz si Joan Manuel Serrat l-au felicitat pentru interpretare. In 2015, Jorge a facut parte din juriul emisiunii de talente pentru copii - "Pequenos gigantes", iar in 2016 a participat alaturi de familia sa in cadrul reality-show-ului "Gipsy Kings". 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related