Paramount Channel România a intrat în filmul fanilor săi de Revelion cu concursul „Revelion Selfie”, inspirat de filmul „Marea Mahmureală”

Paramount Channel România a intrat în filmul fanilor săi de Revelion cu concursul „Revelion Selfie”, inspirat de filmul „Marea Mahmureală”

În ton cu sezonul petrecerilor în șir, Paramount Channel a premiat trei imagini cu petreceri de Revelion care de care mai trăsnite.

Paramount România a lansat pe 22 decembrie un concurs dedicat fanilor filmului „Marea Mahmureală”, dar și cinefililor în general, pe care i-a provocat la o competiție inedită pe pagina de Facebook Paramount Channel România.

Aceștia au fost invitați să posteze o fotografie cât mai trăsnită cu ei de la petrecerea de Revelion până la data de 2 ianuarie, ora 10:00. La competiție au fost înscrise peste 100 de imagini, fiind desemnate, în funcție de trei criterii - creativitate, autenticitate și umor - trei câștigătoare.

Pentru inspirație, filmul „Marea Mahmureală” a fost difuzat de Paramount Channel România pe 1 ianuarie, de la ora 20:30. Lungmetrajul surprinde prin imprevizibilitate, prin personaje aparent normale care, puse într-un context cu mult alcool, redefinesc termenii obișnuiți pentru o petrecere.

Comisia a desemnat trei câștigători dintre cele peste 100 de fotografii înscrise și pentru fiecare dintre ei Paramount a pregătit câte un premiu:

  • Marele premiu: un aparat de făcut popcorn cu sigla Paramount Channel
  • Premiul 2: un hanorac cu glugă cu sigla Paramount Channel
  • Premiul 3: o cană cu marca Paramount Channel
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related