Anul incepe cu vesti bune: cea mai avantajoasa promotie Pizza Hut revine in restaurante

Anul incepe cu vesti bune: cea mai avantajoasa promotie Pizza Hut revine in restaurante

Pizza Hut relanseaza una dintre celebrele promotii, Pizza & Pasta Festival, prin care clientii pot savura, la plasarea unei comenzi, oricate pizze si paste doresc, pentru doar 23.90 lei. De asemenea, clientii care intra pe pagina de site, in perioada campaniei, au sansa de a castiga vouchere Pizza & Pasta Festival sau bilete la unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzica din Romania.

Prin intermediul campaniei Pizza & Pasta Festival din acest an, Pizza Hut ofera ocazia, cat si promotia perfecta pentru a le face cinste tuturor celor carora le-ai ramas dator, dintr-un motiv sau altul. Clientii sunt invitati sa accese platforma online, prin intermediul careia pot castiga 10 vouchere duble pentru Pizza & Pasta Festival pe saptamana sau bilete la un super festival ce va avea loc in Cluj.

Pentru a intra in tragerea la sorti, clientii vor putea alege o tabara in care se inscriu – fie sunt datori sa faca cinste, fie trag pe cineva la raspundere pentru a le face cinste. Practic, userii vor alege o tabara careia ii vor da share pe Facebook, alaturi de tag unui prieten caruia vor sa ii faca cinste sau caruia isi doresc sa ii reaminteasca de datorie.

"Deja traditionala campanie Pizza Festival, la care s-au alaturat incepand de anul trecut si pastele este una dintre cele mai asteptate oferte de catre cei care ne trec pragul. Clientii Pizza Hut pot profita de aceasta oportunitate pentru a incerca retetele variate de pizza si paste din meniul nostru”, a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Pizza Hut).
"Prin campania de promovare din acest an, ii indemnam pe toti cei care sunt datori prietenilor sau pe cei care doresc sa se revanseze si sa le faca cinste celor dragi, sa profite de posibilitatea de a comanda oricate pizze si paste doresc la un pret special", a adaugat Monica.

Oferta Festival este disponibila in perioada ianuarie – martie 2017, pentru orice pizza mica din meniu, din categoriile Speciale, Favorite si Complete, pe blaturile Thin’n Crispy, Classic si Pan, dar si pentru orice reteta de paste sauteed – Spaghetti Picante con funghi, Spaghetti Carbonara, Penne Bolognese si Penne Primavera. Pe toata perioada campaniei, clientii pot beneficia si de oferta free refill la racoritoarele in pahar de 0,33L: pot reumple paharul de cate ori doresc, pentru 6.5 lei.

Oferta Pizza Hut este individuala si poate fi comandata in toate restaurantele din tara, de luni pana vineri.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related