Farmec deschide 15 noi magazine proprii în 2017, în România

Farmec deschide 15 noi magazine proprii în 2017, în România

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță extinderea rețelei de magazine proprii la nivel național prin deschiderea a 15 noi spații comerciale în anul 2017. De asemenea, compania clujeană intenționează întărirea relațiilor cu partenerii de peste hotare și încheierea de noi colaborări în vederea deschiderii de noi magazine în străinătate. 

“Succesul de care s-a bucurat Farmec anul trecut ne-a oferit toată încrederea necesară pentru a elabora o strategie de dezvoltare ambițioasă și viabilă și pentru 2017. Am deschis anul trecut 8 magazine noi, printre care se numără și primele magazine Gerovital din țară, iar fiecare inaugurare a fost întâmpinată cu entuziasm de iubitorii brandurilor noastre.

Anul acesta, vom ajunge și mai aproape de români și vom deschide 15 magazine proprii în toată țara, atât în comerțul tradițional, cât și în marile centre comerciale. Această strategie de dezvoltare a fost stabilită ca răspuns la solicitările consumatorilor, care apreciază și recomandă mereu produsele noastre.

De asemenea, până la finalul anului, vom definitiva proiectul de francizare a magazinelor de brand către potențialii colaboratori, continuând să încheiem parteneriate peste hotare. Toate aceste demersuri estimăm că se vor concretiza și printr-o creștere a cifrei de afaceri cu peste 15%”, a declarat Codrean Pop, Director de Vânzări Farmec.

Strategia de dezvoltare a companiei include și lansarea de noi game și produse, precum și modernizarea gamei Farmec. Totodată, producătorul clujean va investi în cursuri de dezvoltare pentru angajații care activează în sectorul vânzărilor și va eficientiza întregul lanț operațional din cadrul acestui departament.

Anul trecut, Farmec a înregistrat o medie lunară de 14.000 de clienți, în peste 22.500 de locații de vânzare. În prezent, compania deține 11 magazine proprii la nivel național: 3 magazine în Cluj-Napoca, 2 magazine în București și câte un magazin în Sibiu, Timișoara, Brașov, Constanța, Arad și Târgu Mureș.

În străinătate, compania a deschis în colaborare cu partenerii locali 8 magazine Gerovital în Italia, Spania, Ungaria, Franța, Grecia și Emiratele Arabe Unite.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related