ParkLake Shopping Center si Pro FM topesc o inima de gheata si ofera un inel cu diamant de Valentine’s Day

ParkLake Shopping Center si Pro FM topesc o inima de gheata si ofera un inel cu diamant de Valentine’s Day

De Valentine’s Day, ParkLake Shopping Center si PRO FM invita indragostitii sa intre in competitia pentru a castiga un inel cu diamant aflat in mijlocul inimii uriase de gheata amplasate in centrul comercial. Vizitatorii care intra in campanie in perioada 11-13 februarie pot castiga inelul Salvini in valoare de 5.400 de lei oferit de Kultho.

Indragostitii vor topi o inima de gheata de peste doi metri, amplasata in Main Square, pentru a castiga de Valentine’s Day un inel cu diamant pentru persoana iubita si multe alte premii oferite de magazinele partenere.

Vizitatorii se pot inscrie in concurs in perioada 11-13 februarie, in cadrul centrului comercial; pentru a participa, acestia trebuie sa estimeze ora si minutul in care se va topi inima. Persoana care ghiceste sau este cel mai aproape de raspunsul corect va castiga bijuteria oferita de magazinul Kultho in data de 14 februarie.

De asemenea, participantii care vor fi aproape de raspunsul corect vor castiga premii oferite de sponsorii campaniei: un smartphone Lenovo Moto Z, cu abonament inclus de la Orange, un costum Viggo, in valoare de 1500 lei, abonamente World Class, vouchere Leonard Collection, Il Passo, Jolidon, Motivi, United Colors of Benetton, Dinner Food, Optiplaza si cinci invitatii duble la VIP (in valoare de 900 de Ron), cina si film incluse, experienta unica care poate fi traita doar in Cinema City din ParkLake.

 

Muzica live si demonstratii de dans

Tot in luna februarie, cei care ajung la ParkLake sunt invitati sa ia parte la concerte de muzica live si demonstratii de dans. Pe 11 februarie, in intervalul 18:00-20:00, pasionatii de dans vor putea participa la un spectacol de tango argentinian organizat cu sprijinul Asociatiei pentru Cultura si Tango. Spectacolul de dans va fi acompaniat de catre Cvartetul Passione care va canta alaturi de pianistul argentinian, Mariano Castro si Omar Massa, ambasadorul muzicii Piazzolla pe marile scene ale lumii.

Pentru iubitorii de muzica, ParkLake Shopping Center a pregatit concerte de muzica live. Primul concert va fi organizat in 18 februarie, intre orele 18:30 si 20:00 cand Emma Stefan va urca pe scena amplasata in centrul comercial. Seria de concerte live continua prin recitalul sustinut de Ianna in 24 februarie, intre 18:30 si 20:00, de Dragobete. Accesul la numerele de dans si concerte este gratuit, iar evenimentele vor avea loc in Main Square, la parterul ParkLake.

 

Zona foto tematica si servicii de impachetat cadouri

In zilele de 10-14 februarie, indragostitii sunt asteptati sa se pozeze intr-un cadru feeric, creat cu ocazia Valentine’s Day. Toti cei care se vor poza in zona foto special amenajata in incinta ParkLake vor primi poze imprimate, care pot fi pastrate ca amintire.

Iar pentru cei care vor sa-si surprinda jumatatea cu o surpriza placuta, ParkLake a pregatit o zona de impachetat cadouri. Intre 10 si 14 februarie, reprezentanti ai organizatiei „Cercetasii Romaniei” vor impacheta cadouri de luni pana vineri intre orele 16:00 si 21:00, iar sambata si duminica, intre 14:00 si 21:00.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related