Dana Constantinescu este noul Corporate Affairs, Communication and Vaccines Director al GSK Romania

Dana Constantinescu este noul Corporate Affairs, Communication and Vaccines Director al GSK Romania

Incepand cu 1 februarie 2017 Dana Constantinescu conduce echipa de Corporate Affairs, Communication and Vaccines a GSK Romania.

Dana preia acest rol de la Petru Gradinariu, care a fost numit Therapy Area Lead Respiratory.

Dana Constantinescu este numita Corporate Affairs, Communication and Vaccines Director GSK Romania incepand cu 1 februarie 2017.

In acest nou rol, Dana va coordona activitatile de Corporate Affairs, Market Access, Public Health si PR & Comunicare, precum si echipa de vaccinuri. Dana va fi responsabila de elaborarea strategiei pentru imbunatatirea accesului pacientilor la medicamentele GSK, precum si de coordonarea si implementarea strategiei privind relationarea cu partenerii externi la nivelul autoritatilor si a asociatiilor profesionale din care GSK face parte.

"Sunt onorata si nerabdatoare sa incep aceasta noua etapa in echipa GSK Romania. Este un rol complex, provocator, prin care imi doresc sa contribui activ, in continuare, la indeplinirea misiunii GSK de a ajuta romanii sa realizeze mai multe, sa se simta mai bine si sa traiasca mai mult. Vom continua sa mentinem legaturile stranse cu autoritatile si asociatiile profesionale, unii dintre partenerii nostri de lunga durata si vom depune toate eforturile pentru a facilita accesul pacientilor din Romania la produsele si medicamentele noastre inovatoare, in beneficiul acestora.", a declarat Dana Constantinescu.

 

Scopul GSK este de a dezvolta si recunoaste talentele locale prin promovarea oamenilor crescuti intern de companie in roluri de top management. Prin plasarea lor in arii si roluri diverse, compania ii incurajeaza sa inteleaga toate aspectele specifice business-ului GSK.

Absolventa a Universitatii de Medicina si Stomatologie Carol Davila din Bucuresti, Dana are o experienta vasta atat in domeniul medical, ca medic, cat si in industria farmaceutica. S-a alaturat echipei GSK in 1999, ca Reprezentant Medical, fiind apoi numita Medical Advisor, cu responsabilitati pentru branduri cheie, precum Seretide. De-a lungul carierei, Dana a ocupat functia de Medical Affairs Manager, Medical & Regulatory Director GSK Romania, Business Unit Director pentru divizia Specialty Care (francizele de Respirator, Urologie, Oncologie si HIV) si Therapy Area Lead Respiratory, incepand cu august 2016.

Dana va prelua conducerea echipei de Corporate Affairs, Communication and Vaccines a GSK Romania de la Petru Gradinariu, care a ocupat aceasta functie din aprilie 2015. Incepand cu 1 februarie, Petru va deveni Therapy Area Lead Respiratory, functie detinuta pana acum de catre Dana Constantinescu.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related