[Specialistii in cafea] Mugur Tureschi, un croitor de cafea: Am prajit, cronometrat, odihnit, rasnit, cantarit, extras, cronometrat, gustat, gustat, gustat

[Specialistii in cafea] Mugur Tureschi, un croitor de cafea: Am prajit, cronometrat, odihnit, rasnit, cantarit, extras, cronometrat, gustat, gustat, gustat

Dupa 11 ani de Bucuresti, Mugur Tureschi s-a intors la Brasov si a deschis Croitoria de cafea. Numele pravaliei "Croitoria de cafea" nu a vrut sa distruga spiritul mestesugaresc existent in spatiul inchiriat, ci l-a adaptat. A investit, pana acum 20.000 de euro. 

Este administrator, se ocupa de aprovizionare, discutii si negocieri cu furnizori clienti, a prajit cafeaua in pravalie si a fost, primele 2 luni, 12 ore pe zi si barista. Are in grija, de asemenea, conturile pe retelele sociale. Dupa cum se vede si in fotografii, toate astea le face cu placere. 

 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related