[Specialiștii in cafea] Iulia Dincă și Alexandru Gheorghe, de la îmborcănat legume, fructe și personalitate, la Frez Coffee

[Specialiștii in cafea] Iulia Dincă și Alexandru Gheorghe, de la îmborcănat legume, fructe și personalitate, la Frez Coffee

Au început în 2014 să petreacă mai mult timp în bucătărie. De atunci și până acum, Iulia Dincă și Alexandru Gheorghe au reușit să dezvolte în jur de 70 de sortimente de dulceață, gem, peltea, gustări, siropuri. Cafeaua a venit ca o completare a frezului lor. Și așa a apărut Frez Coffee. 

Noi doi am început să degustăm creație în branding și comunicare, iar familia a continuat să dezvolte business-ul din dorința de a oferi servicii complete în zona cafelei.

 Domeniul cafelei dă dependență, și nu doar datorită cofeinei, mai spun ei. Despre gusturi, arome, specialități, curiozități și băutori, mai jos.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


BrainUP

BrainUP e un studio de creație. Construim și reconstruim branduri, le ajutăm să se înalțe către cele mai înalte culmi și ne asigurăm că au întotdeauna suficient combustibil pentru a rămâne... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related