Ultimele zile pentru înscrierea startup-urilor în programul de accelerare MVP Academy

Ultimele zile pentru înscrierea startup-urilor în programul de accelerare MVP Academy

Startup-urile în tehnologie care vor să beneficieze de sesiuni de mentorat cu profesioniști în tehnologie și oportunități de finanțare mai pot aplica la programul de accelerare MVP Academy până duminică, 19 februarie. Timp de nouă săptămâni fiecare echipă selectată va lucra alături de mentori din industrie și va avea acces gratuit la servicii în valoare de peste 1 million de dolari pentru a-și dezvolta afacerile cu succes.

Dezvoltat în parteneriat cu CyberGhost VPN, cu sprijinul partenerilor Bitdefender, Microsoft și Raiffeisen Bank, programul de accelerare MVP Academy este gratuit și se adresează startup-urilor în tehnologie care dezvoltă produse pentru piața globală.

Timp de 9 săptămâni, echipele selectate vor participa la zeci de ore de mentoring unu la unu cu specialiști locali și internaționali printre care Florin Talpeș (Founder & CEO Bitdefender), Radu Georgescu (Founding Partner GECAD Ventures), Robert Knapp (Co-founder & CEO CyberGhost VPN), Adrian Gheară (Tech Startup Advisor & Investor) și Max Kelly (Managing Director, TechStars Londra). Lista completă a mentorilor este disponibilă online pe site-ul programului.

Peste 70 workshop-uri, sesiuni de prezentare a afacerilor și consultanță de business

Una dintre componentele principale ale programului este reprezentată de sesiunile de consultanță de business unu la unu cu specialiști din industriile în care activează startup-urile acceptate în program. Fiecare echipă va avea ocazia să discute despre dezvoltarea propriei afaceri cu experți dedicați: de la profesioniști în marketing și ingineri software, până la specialiști în dezvoltarea de produse pentru piața globală și alți fondatori de startup-uri.

”Pentru TypingDNA, experiența MVP Academy a fost transformatoare. Am intrat în proiect cu o aplicație inovatoare din punct de vedere tehnologic, dar fără un model de afacere concret. Am trecut în mai puțin de o lună de câteva ori prin ciclul "eșec - succes", zeci de întâlniri unu la unu și multe discuții aprinse.

Viteza cu care se întâmplă lucrurile odată ce intri într-un astfel de incubator este incredibilă și încrederea cu care ieși la capătul celălalt este fie egală cu zero, fie maximă.”, povestește Raul Popa, fondatorul TypingDNA, una dintre echipele care au participat anul trecut la MVP Academy.

Ulterior absolvirii programului din 2016, TypingDNA a primit o investiție de la GECAD Ventures și mai mulți investitori de tip angel locali, a lansat o primă versiune a produsului sub formă de API și își mărește echipa pentru a continua dezvoltarea produsului.

Una dintre noutățile ediției din 2017 este faptul că fiecare echipă selectată pentru a fi accelerată va beneficia de servicii gratuite în valoare de peste 1 milion $. Vor fi, în special, resurse tehnice precum hosting, e-mailing, tool-uri de marketing, servicii de stocare etc. care le vor permite antreprenorilor să valideze noi funcționalități și să identifice oportunități mai repede și mai ieftin.

Demo Day - prezentarea afacerilor în fața a 500+ profesioniști în tehnologie

Cea de-a patra ediție a programului de accelerare MVP Academy se va încheia cu Demo Day,  eveniment în cadrul căruia echipele își vor prezenta afacerile în fața unei audiențe formate din investitori, antreprenori, mentori și profesioniști în tehnologie la nivel regional. Peste 500 de invitați au fost prezenți anul trecut la evenimentul de final al programului.

Cele mai promițătoare dintre echipele MVP Academy pot primi investiție în schimbul unui procent minoritar din companie prin MVP Angels, rețea de investitori de tip business angel asociată programului de accelerare.

Pentru a fi acceptate în program startup-urile trebuie să dezvolte un produs în domeniul tehnologiei, să aibă un prototip funcțional, să targeteze o piață globală și să fie dedicați dezvoltării afacerii. Participarea la programul de accelerare MVP Academy este gratuită și aplicațiile sunt deschise până duminică, 19 februarie 2017, pe website-ului programului.

MVP Academy este un program realizat în parteneriat cu CyberGhost VPN, cu sprijinul Bitdefender, Microsoft România, Raiffeisen Bank și suport logistic din partea F6S. Mediatizarea programului este asigurată de Start-up.ro, Startup Cafe, EuropaFM, Business Review, Softlead, IQads, eFinance, Agora, The trends, cu sprijinul Zelist Monitor și cu susținerea comunităților de profesioniști în tehnologie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune



Branded


Related