World Class Romania ajunge la 50.000 de membri prin intermediul celor 31 de cluburi de fitness deschise la nivel national

World Class Romania ajunge la 50.000 de membri prin intermediul celor 31 de cluburi de fitness deschise la nivel national

World Class Romania, lider pe piata locala de health&fitness, anunta cresterea cu 70% a numarului de membri, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2016, numarand in prezent peste 50.000 de membri. Aceasta crestere este rezultatul eforturilor sustinute atat ale echipei de marketing si vanzari, cat si ale extinderii retelei World Class la 31 de cluburi de fitness in Bucuresti si in orasele principale din tara. Toate aceste actiuni urmaresc respectarea misiunii companiei de a promova un stil de viata sanatos si de a motiva oamenii sa fie mai activi, mai des.

La sfarsitul anului 2016, compania a inregistrat o cifra de afaceri in valoare de aproximativ 20 de milioane de euro, cu o crestere de 15% comparativ cu anul precedent, pastrand linia de profitabilitate. In acelasi an, World Class Romania a investit mai mult de cinci milioane de euro in inaugurarea a trei cluburi noi si modernizarea a noua centre de fitness dintre cele existente.

Tot anul trecut, compania a achizitionat Club Moving, extinzand astfel portofoliul de cluburi si ajungand la un total de 31 de centre de health&fitness in Romania. Cei 50.000 de membri activi au acces la servicii health&fitness la cele mai inalte standarde: 560 de instructori de top, peste 60.000 de programe si clase de fitness anual, 20 de piscine si peste 48.000 metri patrati destinati experientei wellness la nivel de excelenta.

"Suntem onorati ca am castigat increderea a 50.000 de membri care au ales reteaua noastra de cluburi de health&fitness pentru a duce o viata activa. Mai mult decat atat, 2017 este anul care va avea un rol important in demersurile noastre de a educa si inspira cat mai multi oameni sa traiasca sanatos si sa fie mai activi, mai des. Cuvintele-cheie ale acestui an sunt Fii sanatos – indemnul nostru de a imbunatati stilul de viata al romanilor. Suntem increzatori in piata locala de fitness si cu siguranta vedem o evolutie in ceea ce priveste gradul de constientizare al oamenilor asupra unui stil de viata sanatos. World Class ofera cele mai bune servicii si cel mai inalt nivel de expertiza la nivel de instructori, facilitati si programe de fitness, pentru ca membrii nostri sa poata beneficia de cel mai bun mediu de health&fitness din Romania", a declarat Kent Orrgren (CEO World Class Romania).

In anul 2017, compania se va concentra pe consolidarea rezultatelor inregistrate in anul precedent si estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 10%.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related