Grand Vlog – un proiect video cu si despre cinema, semnat de Grand Cinema & More

Grand Vlog – un proiect video cu si despre cinema, semnat de Grand Cinema & More

Grand Cinema & More lanseaza Grand Vlog, un proiect video de anvergura prin care ofera cinefililor informatii, recenzii si recomandari de film si spectacol, actualizate saptamanal pe pagina de YouTube si pe site-ul cinematografului. 

Grand Vlog a pornit ca o alternativa dinamica a actualizarilor pe site, a recenziilor scrise si a zecilor de liste de filme „de vazut”, accesibila online intr-un format in care orice iubitor de film si-ar dori-o – video. Informatiile pe care obisnuiam sa le cautam pe site-uri de specialitate sau in social media depasesc mediile conventionale, prezentate cu charisma si umor de Cristina Calin si Ramona Popescu – membre ale echipei Grand Entertainment si pasionate de film convinse.

 

"Lucrand impreuna in industria cinematografica de atat de mult timp, ne-am dezvoltat propriul stil de a vedea filmele, de a le comenta, de a crea conexiuni intre ele. E un intreg ritual transpus intr-un vlog, unul pe care suntem convinse ca il recunosc multi iubitori de film", a declarat Cristina Calin

Fiecare episod va prezenta lansarile saptamanii, atat in materie de film, cat si de spectacol, promotiile si evenimentele speciale desfasurate in cinematograf.

"Ce sa vezi, unde sa vezi si, mai ales, de ce. Practic, tot ceea ce ne-ar placea noua sa stim la inceput de saptamana, atunci cand ne gandim ce vom face dupa birou sau unde vom merge in weekend", a descris Ramona Popescu proiectul. 

Episodul de astazi aduce, la 20 de ani dupa lansarea primei parti, T2: Trainspotting si o poveste votata in 2013 ca cel mai bun scenariu inca neecranizat, Copacul cu povesti.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related