Evenimentele lunii martie la IKEA® POPAS URBAN

Evenimentele lunii martie la IKEA® POPAS URBAN

IKEA® POPAS URBAN, spațiul de relaxare de pe Calea Victoriei nr. 46, își așteaptă vizitatorii toată luna martie. Trecătorii pot savura o cafea din partea casei, se pot uita la filme în timp ce testează cât de comode sunt canapelele și fotoliile și pot veni oricând să lucreze sau să se întâlnească cu gașca de prieteni.

Oricine se poate simți ca acasă la IKEA® POPAS URBAN, în fiecare zi, între 12:30 și 21:30, până pe 29 martie.

IKEA® POPAS URBAN nu este un punct de vânzare, dar fiecare săptămână înseamnă ocazii noi de a participa la ateliere și evenimente cu tematici diferite din universul IKEA.

Ateliere pentru copii:

Sâmbăta și duminica sunt zilele în care copiii învață și își explorează creativitatea între 12:30 – 15:30. Înscrierile se fac în săptămâna evenimentului prin formularul dedicat membrilor IKEA FAMILY, iar evenimentele sunt:

  • 25 – 26 februarie: Atelier de mărțișoare
  • 4 - 5 martie: Atelier de confecționat felicitări și flori pentru Ziua Mamei 
  • 12 martie: Festivalul florilor – atelier de confecționat accesorii în formă de floare și face painting cu flori.
  • 18 martie: Teatru interactiv în care copiii vor recrea piesa Hänsel și Gretel alături de echipa de actori.
  • 19 martie: Atelier de ziua Pământului cu tema: Călătorie din centrul Pământului până la Curcubeu. 
  • 25 martie: Atelier de artă reciclată
  • 26 martie: Teatru de păpuși despre mediul înconjurător

 

Seri de film suedez

În fiecare marți, IKEA organizează alături de Ambasada Suediei seara de film suedez. Intrarea este liberă, iar filmele pregătite sunt:

  • 28 februarie: Stockholm Stories
  • 7 martie: The Ice Dragon 
  • 14 martie: Trespassing Bergman
  • 21 martie: Short Films for Children/We Are the Best!
  • 28 martie: Bikes vs. Cars

 

8 martie este ziua femeilor

De 8 martie, IKEA® POPAS URBAN găzduiește o seară a fetelor. 60 de norocoase vor putea să participe la un concert special alături de cea mai bună prietenă. VUNK va cânta 60 de minute pentru 60 de fete speciale, în spațiul prietenos din IKEA® POPAS URBAN. Primele înscrieri înregistrate după trimiterea invitației IKEA FAMILY din acea săptămână vor fi câștigătoare.

 

Săptămâna suedeză

Ambasada Suediei va organiza activități și evenimente dedicate iubitorilor culturii suedeze în perioada 13 – 17 martie. Cursuri de limbă și cultură, concursuri de trivia cu premii și o Fika în care vom discuta despre literatura suedeză sunt momentele cheie ale săptămânii.

 

Ziua Pământului

Pe 19 martie stingem lumina timp de o oră, însă invităm toți trecătorii să „poposească” pe Calea Victoriei 46. We Singing Colors va oferi primul concert cu lumina stinsă. Am pregătit lanterne, lămpi cu baterii și multă energie pozitivă.

 

Săptămâna aniversară

Pe 21 martie, IKEA împlinește 10 ani în România. Un motiv perfect de sărbătoare. Începem pregătirea cu o petrecere în pijamale în IKEA® POPAS URBAN pe 18 martie și continuăm săptămâna cu o mulțime de surprize în „popas” și nu numai.

 

Săptămâna sustenabilității

Grija față de mediul înconjurător începe de la fiecare dintre noi și din gesturile simple pe care le facem acasă. În săptămâna 25 – 29 martie, fiecare zi înseamnă povești și ateliere despre gesturi noi pentru mediu. Vizitatorii vor învăța cum să crească legume folosind cotoarele plantelor pe care le aruncă de obicei, cum să recicleze mai simplu și cum să își organizeze locuința pentru a consuma cât mai puțin.

Programul activităților va fi actualizat pe IKEA.ro. Intrarea este gratuită, iar anumite evenimente for fi anunțate pentru înscrierea prin formularul IKEA FAMILY.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related