Inovația unei balerine în controlul greutății: balet fitness

Inovația unei balerine în controlul greutății: balet fitness

Un nou tip de program de fitness a fost lansat de una dintre cele mai cunoscute balerine din România. Iolanda Petrescu, prim balerina Teatrului Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian” este inițiatoarea proiectului balet fitness, un nou concept de tonifiere și menținere a greutății. Programul se adresează femeilor care doresc să își îmbunătățească condiția fizică și postura participând la o activitate clasică și relaxantă, ieșită din tiparele clasice ale sportului. 

Programul se va desfășura în cadrul Academiei de Dans Ballet Art, cea mai prestigioasă școală de balet din București oferind un program mixt pentru mamele cu copii. Acestea pot veni cu fetițele care vor putea urma, în același timp, ore de balet clasic sub îndrumarea unor balerine cu experiență în lucrul cu copiii. Clasele de ballet fitness se vor ține la sediul din Mihail Sebastian nr. 130, în fiecare marți și joi între orele 19:30 și 20:30.

Balet fitness este un program nou de antrenament care combină eleganța pașilor de balet clasic cu energia mișcărilor de gimnastică aerobică.

Programul se adresează tuturor categoriilor de vârstă care îndrăgesc baletul și muzica de calitate și, totodată, caută o formă de antrenament cu totul diferită de cele care există în prezent.

"Beneficiile cursurilor de balet fitness sunt vizibile atât pe plan fizic, cât și pe plan psihic și spiritual deoarece un astfel de program este pură terapie după o zi încărcată. Un astfel de program ne ajută să ne simțim mult mai încrezători, optimiști și plini de energie. Programul de balet fitness se concentrează asupra reducerii stresului, autocunoașterii și a unei capacități mentale crescute. Când spunem balet fitnes, vorbim despre o fuziune între dans și sport", spune Iolanda Petrescu.

 

Executați corect, pașii de balet fitness ajută la pierderea în greutate, creşterea flexibilității și mobilității. Femeile care aleg această formă de fitness își pot corecta postura corporală observând schimbări benefice asupra articulațiilor. Exercițiile balet fitnes se concentrează și pe interacțiunea dintre suflet, minte și corp și, împreună cu muzica clasică, duc la o creștere a activității creierului.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related