Conferința Progresiv, evenimentul de referință al industriei de retail & FMCG la a 17-a ediție

Conferința Progresiv, evenimentul de referință al industriei de retail & FMCG la a 17-a ediție

Progresiv – liderul revistelor dedicate comercianților din România - organizează anul acesta a 17-a ediție a Conferinței Progresiv, cel mai mare și mai important eveniment de business al pieței FMCG românești.

Conferința Progresiv atrage anual peste 400 de profesioniști de top din comerțul și industria bunurilor de larg consum, creând cadrul perfect de interacțiune între retaileri și furnizorii acestora.

Aceasta integrează alte două evenimente relevante pentru publicul-țintă: Leadership Cinema (pe 15 martie dupa-amiaza) și Gala Progresiv Awards 2017 (în seara zilei de 16 martie).

Prin intermediul conceptului de „Leadership Cinema”, participanții la Conferința Progresiv au acces la un eveniment global care le oferă o experiență de leadership cu un conținut bogat, idei la cheie de luat acasă și planuri de acțiune ușor de implementat. Live2Lead este un eveniment marca John Maxwell Team oferit de compania HL Display.

În seara zilei de joi, 16 martie, vor fi anunțați câștigătorii Progresiv Awards 2017 în cadrul Galei ce va avea loc la Casino-ul din Sinaia. Câștigătorii la cele nouă categorii de premii din competiție vor primi trofeul Progresiv Awards în fața a peste 400 de profesioniști din piața FMCG.

Ediția din acest an a Conferinței Progresiv se va desfășura într-o nouă locație, Hotel Internațional din Sinaia, între 15-17 martie 2017.

Invitatul special al acestei ediții este Dave Birss, un speaker internațional renumit pentru discursurile sale energizante despre inovație și creativitate în business.

El și-a petrecut o mare parte din cariera sa ca director de creație al unora dintre cele mai mari și mai apreciate agenții de publicitate din Marea Britanie – printre care OgilvyOne, McCann Worldgroup și Poke. În prezent, misiunea sa este a de a “demistifica” noțiunea de creativitate și de a ajuta companiile să obțină rezultate mai bune prin creșterea capacității de generare de inovații pe piață.

Alți speakeri care au confirmat prezența la această ediție, sunt:

  • Guillaume Guerrin, Head of Online & Mobile Research, Ipsos Europe, CIS & Africa
  • Dennis Biernatzki, General Manager, REWE Romania
  • Luca de Nard, General Manager, Nielsen Romania
  • Alexandru Vlad, CEO, Selgros Romania
  • Maria Dobre, Manager Dinamica Comerciala, Carrefour
  • Ionut Nitoi, Hypermarket Director, Carrefour Colentina
  • Raluca Răschip, Consumer Goods & Retail Director, GfK România
  • Mihai Paun, CEO, Bringo
  • Ana Iorga, Founder & Chief Neuroscientist, Buyer Brain
  • Mircea Draja, Co-founder & Managing Partner, RealFoods.ro & Ucook
  • Ioana Mucenic, Head of Digital, Minio Studio
  • Ciprian Pasca, Country Manager, Zoniz

Evenimentul este susținut de Fuchs Condimente, HL Display, IQOS, Maresi Foodbroker si Haagen Dazs în calitate de parteneri Platinum, Ursus Breweries, Zuzu, Ad Production, PPD Romania, Sam Mills, Graphtec Design, GSK Consumer Healthcare în calitate de parteneri Gold, Imersia Multichannel Agency, MOL România, Viile Metamorfosis, UP România, Domeniile Saâmburești, Hochland, Bloemen International, Alfredo Sea Food în calitate de parteneri Silver și Coca-Cola HBC România, JDE, Samsung și Zoniz.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related