Philip Morris a primit certificarea Top Employer în România

Philip Morris a primit certificarea Top Employer în România

Philip Morris – prin cele două entități locale ale producătorului de țigarete Philip Morris International (PMI) – a primit certificarea Top Employer pentru România și pentru Europa pentru calitatea condițiilor de lucru oferite angajaților.

Totodată, Philip Morris International a primit pentru prima dată certificarea Global Top Employer. Anul acesta, certificarea Top Employer Institute a fost oferită echipelor Philip Morris din 34 de țări, ca o dovadă a excelenței companiei în oferirea unui mediu de lucru favorabil și a unor oportunități de dezvoltare excepționale pentru angajații din întreaga lume.

Certificarea Top Employer este acordată de către Top Employer Institute în urma unei evaluări riguroase, validată de către compania de audit Grant Thornton. Evaluările sunt realizate pe baza practicilor companiilor în mai multe domenii, inclusiv oferirea de compensații și beneficii pentru angajați, dar și pe criterii privind oportunitățile de dezvoltare în carieră, condițiile de muncă, formarea și dezvoltarea profesională.

"Succesul Philip Morris România se datorează angajaților noștri, pasiunii și eforturilor pe care aceștia le depun constant, iar acest lucru ne plasează în elita angajatorilor europeni și globali. Suntem onorați să primim statutul de angajator de top și ne dorim să ne menținem angajamentul de a oferi locuri de muncă propice angajaților noștri", a declarat Manuel Guerreiro (director Human Resources Philip Morris România).

 

Philip Morris International are peste 82.000 de angajați la nivel global. Compania oferă instruire continuă și numeroase inițiative de dezvoltare pentru angajații săi, programe solide de remunerare și recunoaștere profesională, precum și importante oportunități în carieră, într-un mediu de lucru divers și cosmopolit. Numai în 2016, aproape 1.400 dintre angajații Philip Morris și-au desfășurat activitatea în afara țării de proveniență, în cadrul unor proiecte internaționale din diferite domenii, în diferite colțuri ale lumii.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related