Forumul pentru Dezvoltare Durabilă și Antreprenoriat ediția a IV-a: „GOOD GOVERNANCE FOR SUSTAINABLE GROWTH – CHALLENGES FOR 2017 – 2020”

Forumul pentru Dezvoltare Durabilă și Antreprenoriat ediția a IV-a: „GOOD GOVERNANCE FOR SUSTAINABLE GROWTH – CHALLENGES FOR 2017 – 2020”

Forumul pentru Dezvoltare Durabilă și Antreprenoriat (FSDE) este un eveniment organizat de Academia de Studii Economice București, în parteneriat cu asociația Pro Magna și comunitatea Business Club, ajungând în anul 2017 la cea de-a IV-a ediție: „Good Governance for Sustainable Growth – Challenges for 2017 – 2020”.

Prezentarea Forumului pentru Dezvoltare Durabilă și Antreprenoriat 

Evenimentul este reprezentat de o serie de dezbateri între reprezentanții sistemului guvernamental, academic și privat, fiind elaborate strategii și documente în vederea dezvoltării unei colaborări sustenabile și fiind vizată evoluția societății.

Forumul își propune fructificarea oportunităților de învățare prin implicarea studenților în dezbatere, creând pentru ei atât un mediu în care părerile și dorințele lor să fie ascultate de persoane ce au puterea de a crea schimbări pozitive, cât și o platformă de educație non-formală de unde pot învăța de la experți.

PROGRAM

Anul acesta, proiectul se derulează pe parcursul a 5 zile, în perioada 13 – 17 martie, sub patronajul Academiei de Studii Economice (ASE) și prin implicarea tuturor facultăților aferente. Programul evenimentului conține prezentarea lucrărilor academice și diferite dezbateri, în funcție de tematica realizată în conformitate cu specificul fiecărei facultăți:

13 martie: Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori; Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată;

14 martie: Facultatea de Economie Agroalimentară și a Mediului; Facultatea de Management; Facultatea de Administrație și Management Public;

15 martie: Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune; Facultatea de Business și Turism;

16 martie: Facultatea de Relații Economice Internaționale; Facultatea de Marketing;

17 martie: Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică; Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine.

CÂND ȘI UNDE?

Cele 20 de forumuri și 10 prezentări academice se vor desfășura în perioada 13 – 17 martie, în intervalul orar 09:00 – 18:00, în sălile Aula Magna și Virgil Madgearu din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

La ediția de anul acesta, vor fi prezenți peste 100 de speakeri și sunt așteptați pentru 1500 de participanți. Printre invitații de onoare ai forumului se numără demnitari de rang înalt, ambasadori și importanți oameni din mediul business, printre care numărăm: Virgil Diaconu (Director, METRO Cash & Carry România), Victor Grigorescu (Former Minister of Energy), Tudor Maxim (Founder & CEO, Pura Vida), Andreea Mihnea (HR Director, EY), Radu Savopol (Founder, 5 to go), Nicoleta Scarlat (Marketing Manager, Uber), Mihai Simiuc (CEO, FruFru), Toni Teau (CEO, Transelectrica).

Programul complet al evenimentului, precum și vorbitorii prezenți pot fi găsiți pe website-ul forumului. Înscrierile la Forumul pentru Dezvoltare Durabilă și Antreprenoriat se fac online. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related