Vrei mai multe conversii, extinderea canalelor de vanzari sau marketing mai eficient?

Vrei mai multe conversii, extinderea canalelor de vanzari sau marketing mai eficient?

Sunt doar trei dintre segmentele care vor fi adresate, in amanunt, la ecomTEAM 2017. Se anunta unul dintre cele mai mari si importante evenimente eCommerce din regiune, cu speakeri de renume international (eBay, Google, Baldwin, FAN Courier, DPD Romania, PayU, FoodPanda etc.), de la care nu ai voie sa lipsesti.

Da, ai citit bine, eBay vine in Romania, in premiera si doar la ecomTEAM, nu cu unul, ci cu 2 speakeri – Ilya Kretov, General Manager Rusia si tarile emergente vine insotit de Maxim Uvarov, Head of Product and Marketing.

Doua zile pline de informatii si networking de calitate, in locatia de business numar 1 din Brasov – Kronwell. 22 si 23 martie sunt de referinta pentru specialisti in eCommerce, business-uri adiacente, dar si startup-uri. In prima zi, de dimineata pana dupa-amiaza, vom participa la panel-uri in care lideri din piata vor prezenta tendinte, date oficiale, ponturi despre piata eCommerce, dar si studii de piata in exclusivitate si key speech-uri in premiera in tara.

In ziua a doua, workshop-uri profesioniste si (foarte) interactive vor oferi sfaturi concrete, bazate pe instrumente moderne prin care iti poti perfectiona business-ul online.

Mai jos, cateva dintre temele abordate, asociate oamenilor de business, invitati de seama la editia 2017 a ecomTEAM.

1. Cresterea conversiilor pentru magazine online si business-uri digitale

Cel mai bun moment pentru a vinde mai bine este chiar acum. Invata de la Valentin Radu, Omniconvert, Romeo Man de la Man.Digital, Maarten Deboo de la Baldwin, Cosmin Nastasa de la Edge 2Performant sau Mihai Vinatoru de la DWF care sunt pasii clari pentru cresterea conversiilor, despre solutii de PPC, business automation si CRO.
Totul, implementabil in business-ul tau.

2. Extinderea canalelor de vanzari

Daca vrei sa vinzi mai mult, trebuie sa cresti, sa te dezvolti, sa iti ramifici business-ul.
eBay, in top 3 jucatori din eCommerce din lume, iti arata cum sa vinzi pentru export intr-un marketplace international, iar eMag iti va arata cum sa vinzi local pe cea mai mare platforma de eCommerce din Romania. Ca sa poti sa te extinzi ai nevoie de furnizori de top pentru cele mai bune servicii logistice, post-vanzare si loializare pentru clientii tai, iar FAN Courier, PayU, DPD si Service Return iti vor arata cum sa faci asta.

Ca de fiecare data, speakerii vor sta la dispozitie pentru intrebari si raspunsuri, dupa fiecare panel si prezentare.

3. Workshopuri pentru pregatirea profesionala a specialistilor de marketing digital

Afacerile digitale si de comert online se contureaza si cresc in baza unei echipe bine pregatite. Ai nevoie de specialisti de SEO si oameni de marketing inovatori, iar cele 6 workshop-uri de la ecomTEAM sunt construite in jurul acestei idei. Cum sa iti maximizezi profitul in Google Adwords, cum sa realizezi o campanie de marketing cu maxim efect, cum sa iti cresti conversiile si cum sa rezolvi orice problema din business-ul tau iti arata Fernando Munoz, Matei Psatta, Vola.ro, Gabor Szorad de la Foodpanda, Eugen Potlog de la Conversion si Radu Stoica, Google Romania.

4. Networking relaxant si targetat in business lounge, la expo area dar si la ecomParty, in teambuildingul industriilor de ecommerce si digital la Brasov, 48 de ore intensive gandite pentru cresterea business-ului tau online.

Vrem sa oferim o voce fiecarui participant, sa fii ascultat si sa iti oferim un plan real de bataie in afacerea ta online. La ecomTEAM tot continutul este mediu-avansat, fiind gandit unor oameni care CHIAR doresc sa iei extinda business-ul – cifre reale din industrie, solutii de marketing inteligente, strategii de vanzari care iti vor da “vant in pupa”.

Ai intrebari pentru oricare dintre speakerii de la conferinta? Contacteaza-ne si le vom adresa acestora, pentru a ti se oferi raspuns in cadrul conferintei sau workshop-urilor.

ecomTEAM 2017 este powered by FAN Courier, in parteneriat cu PayU Romania, DPD Romania si Banca Transilvania, sponsorizat de DWF si Content Speed.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


DWF

Suntem agentia specializata exclusiv in servicii SEO infiintata in anul 2013. Crestem traficul organic non-brand pe site conform obiectivelor de business ale fiecarei companii care apeleaza la serviciile... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related