S-a lansat GiftRegistry.ro - prima platformă online din Romania menită să simplifice eforturile celor care caută cadoul perfect destinat unor evenimente personale importante

S-a lansat GiftRegistry.ro - prima platformă online din Romania menită să simplifice eforturile celor care caută cadoul perfect destinat unor evenimente personale importante

Cel mai cunoscut serviciu destinat creării de liste virtuale de cadouri (Registru de Cadouri) din Statele Unite și Marea Britanie, s-a lansat și în România, prin intermediul platformei online giftregistry.ro.

Scopul acestui serviciu este acela de a simplifica eforturile celor care vor să achiziționeze cadouri utile și necesare destinate momentelor speciale din viața oricărei persoane. Astfel, invitații au posibilitatea de a achiziționa, prin intermediul magazinului online, produsele dorite de inițiator, asigurându-se că acesta va primi exact cadourile pe care le dorește și de care are nevoie, economisind timp pentru alegerea cadoului.

 

Platforma online are o serie de beneficii, atât pentru cel care inițiază o listă de cadouri, cât și pentru invitații lui:

  • Inițiatorul listei primește exact cadourile dorite și de care are nevoie.
  • Se eficientizează costurile în cazul evenimentelor majore ce implică o investiție consistentă: nașterea bebelușului, botez, aniversare etc.
  • Salvează timpul invitaților pentru alegerea cadoului.

Orice utilizator își poate crea liste de cadouri în Gift Registry, iar procesul de completare este foarte simplu și se face în trei pași:

  1. Completarea detaliilor evenimentului aniversat 
  2. Crearea listei cu produsele dorite;
  3. Introducerea adreselor de e-mail ale prietenilor către care este trimisă lista.

Mai apoi, produsele achiziționate de invitați pot fi livrate prin curier către autorul listei, în termen de maxim 3-5 zile lucrătoare, sau pot fi oferite personal de către invitații la eveniment.

 

GiftRegistry.ro oferă tot ce e nevoie pentru nou-născuți și copii mici

Platforma online GiftRegistry.ro se lansează în România cu un portofoliu integrat de produse destinat bebelușilor și copiilor mici. Pentru a asigura o experiență de navigare cât mai ușoară, produsele au fost împărțite în principalele categorii de activitate specifice bebelușilor: Plimbări/Călătorii, Hrană bebeluși, Igienă și îngrijire etc.

Calitatea, siguranța și confortul au fost principalele criterii de selectare a produselor din portofoliu. Astfel, oferta GiftRegistry.ro propune articole ce aparțin unor mărci internaționale consacrate, precum Graco, Maxi Cosi, Motorola, Bebe Confort, Inglesina, sau parteneriate cu furnizori locali care s-au impus de-a lungul timpului prin calitate și seriozitate.

Platforma GiftRegistry.ro mai conține o serie de informații utile pentru viitoarele mămici care includ Lista necesar bebe, o lista completa cu toate produsele necesare bebelusului în primul an de viața realizata pe baza sondajului Bebe Barometru (studiul de piata a fost realizat de catre agentia de cercetare de piata Strategis RBC SRL in perioada 1-21 Feb 2017, la solicitarea GiftRegistry.ro).

Studiul a fost realizat prin intermediul interviurilor telefonice, pe un esantion alcatuit din 150 mamici cu copii sub 18 luni, din mediul urban mare (peste 100.000 loc), cu studii medii si superioare si venituri peste 1500 lei).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related