[Scapa cine poate] Bogdan Bara (Puzzle Rooms): Cand ceilalti refuzau sa primeasca echipe de copii, noi incurajam parintii sa ii aduca

[Scapa cine poate] Bogdan Bara (Puzzle Rooms): Cand ceilalti refuzau sa primeasca echipe de copii, noi incurajam parintii sa ii aduca

In 2009, la cativa ani dupa ce se retrasese din sport, Andre Agassi a scris o carte in care spunea ca nu ii place deloc tenisul, ca edoar un job pentru el. Pastrand proportiile dar schimband industria, astazi stam de vorba cu un atreprenor de pe piata de escape rooms din Bucuresti care nu este neaparat fan al acestor jocuri. "It's just business", ne spune.

Bogdan Bara a deschis, alaturi de sotia si fratele sau, Puzzle Rooms. Au inceput cu o camera atunci cand piata era aproape inexistenta, iar astazi pun la dispozitie clientilor patru camere si o pregatesc pe a cincea.

Atunci cand ceilalti operatori ingreunau puzzle-urile, ei le faceau atractive si accesibile pentru copii. Astfel ca media de varsta in camerele lor de escape este mai scazuta decat in alte locuri de profil din Bucuresti, iar cei trei au ajuns in faza in care orice concept de camera luat in calcul trebuie sa fie potrivit inclusiv pentru copii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related