Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de performante sportive si excelenta Mercedes-AMG, Simona Halep devine ambasador Mercedes-Benz in Romania

Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de performante sportive si excelenta Mercedes-AMG, Simona Halep devine ambasador Mercedes-Benz in Romania
  • Mercedes-Benz Romania anunta un parteneriat pe termen lung cu vedeta tenisului romanesc feminin, Simona Halep. 
  • Acordul marcheaza debutul campaniei Mercedes-Benz Romania dedicata celei de-a 50-a aniversari a AMG, varful de lance al concernului in materie de performante sportive.

Mercedes-Benz Romania anunta un parteneriat pe termen lung cu Simona Halep, vedeta tenisului romanesc feminin. Acordul subliniaza angajamentul asumat al Mercedes-Benz pentru performanta si excelenta si marcheaza totodata debutul campaniei locale dedicate aniversarii a 50 ani de AMG. In acelasi timp, parteneriatul cu Simona Halep are la baza deviza Mercedes-Benz, potrivit careia pentru a deveni cel mai bun, trebuie sa traiesti excelenta prin puterea exemplului.

Prin acest parteneriat fondat pe valori comune, precum sportivitate, performanta de varf si pasiunea pentru continua dezvoltare, Simona Halep devine cel mai nou ambasador al Mercedes-Benz in Romania, alaturandu-se seriei de personalitati locale aliniate cu valorile marcii: Andreea Esca, Camelia Potec, Andi Moisescu si Catalin Stefanescu.

"Suntem incantati sa o primim pe Simona Halep in familia Mercedes-Benz Romania, cu atat mai mult cu cat marcam aniversarea a jumatate de secol sub umbrela ‘driving performance’ si a excelentei AMG", a declarat Philipp Hagenburger (Managing Director Passenger Cars and CEO Mercedes-Benz Romania).

"Atat Mercedes-Benz Romania, cat si Simona Halep au un scop comun - The Best, iar in acest sens suntem incantati sa anuntam noul parteneriat."

 

Vedeta tenisului romanesc a optat sa conduca un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe in prima parte a anului 2017, urmand a avea la dispozitie o suita de modele AMG, pe parcursul parteneriatului de durata cu Mercedes-Benz Romania.

"Sunt mandra sa fac echipa cu Mercedes-Benz in Romania, o companie cu un palmares indisputabil atat in furnizarea, cat si in promovarea excelentei, a performantei si a inovatiei. Sunt increzatoare cu privire la aceasta experienta incredibila si sunt incantata sa am Mercedes-Benz Romania alaturi in aceasta calatorie", a declarat Simona Halep.

 

Parteneriatul marcheaza aniversarea a 50 de ani de performanta Mercedes-AMG

In 2017, compania din Affalterbach marcheaza cea de-a 50-a aniversare. Pe parcursul acestei jumatati de secol, Mercedes-AMG a inregistrat multiple performante si a stabilit numeroase recorduri, fiind astazi varful de lance in materie de performante sportive al concernului.

In acest an aniversar, oferta Mercedes-AMG este mai cuprinzatoare si mai impresionanta ca oricand, cu peste 50 modele disponibile, de la limuzine sau versiunile estate, pana la o gama vasta de SUV-uri si coupe-uri – toate definite de conceptul driving performance.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania si Simona Halep va debuta cu Simona Halep la volanul unui model Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe, caracterizat de sportivitate, flexibilitate si performanta de varf.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related