Fortuna devine sponsor al echipei nationale de fotbal a Romaniei

Fortuna devine sponsor al echipei nationale de fotbal a Romaniei

Fortuna, unul dintre principalii operatori de pariuri sportive de pe plan local, a semnat un parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal, prin care devine sponsor oficial al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei.

Parteneriatul incheiat cu Federatia Romana de Fotbal demareaza in luna martie si este valabil pe o perioada de patru ani.

"Prin acest parteneriat ne propunem sa contribuim la dezvoltarea fotbalului romanesc, care este unul dintre cele mai iubite sporturi de echipa din Romania. Convingerea Fortuna este ca fotbalul, precum si toti cei implicati in acest domeniu, inclusiv suporterii, au puterea de a creste acest sport si de a mentine integritatea sa. Impreuna cu Federatia Romana de Fotbal ne dorim sa sustinem si sa militam pentru un Fotbal Curat, inclusiv prin proiecte dedicate", a declarat Per Widerstrom (CEO Fortuna Group).

"Suntem bucurosi sa avem inca o confirmare a strategiei comerciale de succes pe care Federatia Romana de Fotbal a implementat-o si sa primim in familia fotbalului romanesc un membru important, alaturi de care am convingerea ca ne vom bucura pentru succesele Echipei Nationale si pentru reusitele proiectelor dedicate dezvoltarii fotbalului. In acelasi timp, campania noastra pentru asigurarea unui climat fotbalistic dominat de integritate se intareste si vom putea implementa noi masuri prin care fenomenul fotbalistic sa fie protejat si sa evolueze", a declarat Razvan Burleanu (Presedintele Federatiei Romane de Fotbal).

 

La semnarea parteneriatului dintre Fortuna si Federatia Romana de Fotbal, ce a avut loc in cadrul unei conferinte de presa astazi, 20 martie 2017, la Centrul National de Fotbal Mogosoaia, au participat si suporteri ai Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei. Acestia s-au alaturat reprezentantilor Fortuna si Federatiei Romane de Fotbal participand impreuna cu acestia la semnarea simbolica, tripartita, de colaborare.

Cu ocazia acestei sponsorizari, Fortuna va lansa o noua platforma de comunicare, desfasurata sub sloganul “Mai multe victorii pentru suporteri”. Campania are doua laturi, una rationala, mai exact oferte pe care Fortuna le va pregati special pentru clientii sai, fanii echipei nationale, dar si una emotionala, prin propunerea de experiente inedite catre acestia, alaturi de Echipa Nationala de Fotbal.

Astfel, cu ocazia meciului Romania – Danemarca din data de 26 martie 2017 pentru preliminariile Campionatului Mondial 2018 din Rusia, Fortuna va pregati o serie de surprize pentru suporterii echipei nationale. Una dintre ele este platforma nationala.efortuna.ro, dedicata clientilor sai, ce va fi lansata in ziua meciului. Fiecare meci va fi insotit de mai multe surprize pentru suporteri, ce se vor regasi pe noua platforma.

De asemenea, pe teren, inainte de meci, dar si la pauza, cei mai norocosi fani vor lua parte la diferite actiuni, putand chiar sa-i intalneasca fata in fata pe membrii echipei nationale.

Fortuna este sponsorul principal al Asociatiei de Fotbal a Cehiei,  forul conducator al fotbalului in Cehia, precum si al celui mai important club de fotbal din Polonia, Legia Varsovia. Din 2014, compania sponsorizeaza Slovakia Super Liga, cea mai importanta liga de fotbal din Slovacia, care a fost redenumita Fortuna Liga.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related