Electrolux redefineste creativitatea in bucatarie cu noua platforma Make Life Delicious

Electrolux redefineste creativitatea in bucatarie cu noua platforma Make Life Delicious

Electrolux Romania lanseaza “Make Life Delicious” o noua platforma de inspiratie si creativitate in bucatarie, ce redefineste tiparele clasice ale gatitului si maximizeaza experientele culinare pentru toti cei care doresc sa isi depaseasca limitele in bucatarie si sa creeze momente gastronomice memorabile.

Make Life Delicious” transforma bucataria intr-un hub social, plin de vitalitate, deschis celor care considera creativitatea ca fiind cel mai important atribut gastronomic. Rutina zilnica se transforma acum in explorarea de noi posibilitati culinare, simpla pregatire a mesei se transpune in crearea unei ambiante speciale, iar gatitul devine o adevarata experienta sociala, “Make Life Delicious” fiind sursa de creatie culinara unde gusturile sunt imbogatite cu ajutorul echipamentelor si tehnicilor recomandate de Electrolux.

"Electrolux a fost intotdeauna un promotor al bucatariei captivante si a perfomantelor culinare, insa cu “Make Life Delicious” cu siguranta ne vom depasi limitele si vom ridica standardele in bucatarie. Misiunea noastra este de a obtine gustul desavarsit al mancarii, de a descoperi noi moduri prin care sa dam frau liber imaginatiei si potentialului nostru culinar, in fiecare zi. “Make Life Delicious” centreaza povestile de viata in jurul bucatariei, creand premisele unor experiente gastronomice si sociale memorabile", a declarat Carmen Georgescu (Marketing & Communication Manager Electrolux Romania).

 

Mai mult, odata cu lansarea noii platforme “Make Life Delicious”, Electrolux ii intampina pe cei pasionati de gastronomie cu un rebranding modern al site-ului electrolux.ro. De la cele mai noi retete semnate de expertii Electrolux, solutii de optimizare a timpului in bucatarie, cele mai noi tehnici culinare si sesiuni live de gatit, noul site Electrolux ofera o experienta culinara online completa.

Platforma “Make Life Delicious” este dedicata celor care doresc sa isi exprime latura creativa in bucatarie si sa aduca un strop din propria lor personalitate in fiecare experienta pe care o au, cu ajutorul electrocasnicelor Electrolux, care nu doar ca vor contribui la obtinerea rezultatelor perfecte, ci vor face munca mult mai usoara, oferind performanta si expertiza aparaturilor profesionale in echipamente de uz casnic versatile si inovatoare.

Cei care se afla in cautarea celor mai inalte standarde de creativitate culinara pot conta pe cuptoarele Electrolux CombiSteam, un adevarat SousChef in bucatarie. Orice tip de carne doriti sa pregatiti, indiferent daca coaceti paine, creati deserturi delicate sau folositi functia SousVide inspirata de aparatele create pentru restaurantele profesionale, puteti fi increzatori ca veti duce gatitul la un nou nivel.

Gustul excelent incepe cu ingredientele folosite. Cu frigiderul Electrolux CustomFlex veti avea propriul supermarket, unde veti gasi cele mai proaspete ingrediente si arome, avand posibilitatea de a va personaliza sistemul de depozitare in orice mod doriti, cu rafturi si cutii care se rearanjeaza usor si optimizeaza accesul la alimente.

Timpul petrecut in bucatarie se va transforma intr-o experienta culinara delicioasa cu ajutorul plitelor cu inductie Electrolux. Veti tine pasul cu ultimele tendinte culinare si veti experimenta retete din cele mai variate, economisind timp de gatire si curatenie. Dupa prepararea mancarii nu va mai ramane decat sa o savurati cu cei dragi si sa va faceti viata mai delicioasa.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related