Generaţia Z premiază angajatorii la Gala HR Club

Generaţia Z premiază angajatorii la Gala HR Club

Începând de anul acesta, de la a 9-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane, tinerii generaţiei Z vor oferi un premiu special angajatorilor înscrişi cu proiecte în competiţia care premiază excelenţa în resurse umane. Cele 61 de proiecte înscrise la ediţia din anul acesta, la 7 categorii, au fost evaluate de un juriu de specialişti cu o experienţă de peste 10 ani în HR şi, mai apoi, de un juriu de CEO.

Invitatul special al Galei este Lynda Gratton, Professor of Management Practice la London Business School, unde coordonează cel mai bun program de HR la nivel mondial. Lynda Gratton va acorda în calitate de Preşedinte de Onoare al Juriului premiul special „Lynda Gratton Award of Future-Proofing HR” unuia dintre candidaţii de la categoria “Strategie de Resurse Umane”.  În aceeași zi, Lynda Gratton va susține, între orele 14:00 şi 18:30, un Master Class cu tema “The Future of Work & The Future of HR”. Înscrierile mai sunt deschise până în data de 2 aprilie.

„Una dintre provocările momentului pentru profesioniştii în resurse umane este atragerea tinerilor talentaţi. Ce îi atrage către o companie? Cum ar vrea să arate organizaţia în care vor lucra? La aceste întrebări încercăm să răspundem prin Premiul Generaţiei Z. 6 elevi de 18 ani, talentaţi, deja inovatori, au primit invitaţia de a juriza cele mai valoroase proiecte înscrise la Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane. Misiunea lor este să premieze organizaţia în care le-ar plăcea să muncească, pornind de la proiectele pe care le-au citit. Cu siguranţă este unul dintre cele mai aşteptate premii ale Galei din 6 aprilie!” spune Dana Cavaleru, director executiv HR Club.

Anul acesta, categoriile cu cele mai multe înscrieri au fost: “Formare şi Dezvoltare” (21 de înscrieri) și “Strategie de Resurse Umane” (19 înscrieri). Lista celor 35 de companii candidate şi a celor 61 de proiecte înscrise este disponibilă pe pagina dedicată evenimentului. Preşedintele Juriului aceste ediţii a Galei este Miroslav Majoros, CEO Telekom. Componenţa completă a Juriului Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane poate fi găsită online.

Partenerul Principal al Evenimentului: BCR Pensii; Partenerii Anuali: Romanian Software, PeliFilip, TotalSoft, Trend; Parteneri Premiu: Coca-Cola HBC România, Eucom, Tenaris Silcotub; Parteneri Eveniment:  Fundaţia Leaders, Sensiblu.

Parteneri media: AllAboutJobs.ro, BIZ, Cariere, CCIFER, IQads, HR Manager, Manager Express, MarkMedia, Portal HR, SMARK.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related