Samsung DeX contribuie la creșterea productivității utilizatorilor de dispozitive mobile prin transformarea smartphone-ului într-un desktop

Samsung DeX contribuie la creșterea productivității utilizatorilor de dispozitive mobile prin transformarea smartphone-ului într-un desktop

Noua soluție mobilă oferită prin intermediul smartphone-ul Samsung oferă o experiență îmbunătățită pentru Android și aplicații Windows.

Samsung Electronics Co., Ltd. prezintă Samsung DeX, creat pentru îmbunătățirea productivității profesioniștilor din zona de mobile, reducând nevoia de dispozitive multiple. Samsung DeX este compatibil cu Galaxy S8 și oferă o experiență desktop bazată pe tehnologia Android, care permite utilizatorilor să acceseze aplicații fără efort, să editeze documente, să navigheze pe web, să urmărească video-uri, să răspundă la mesaje si nu numai, direct de pe smartphone pe un display mai mare, cu tastatura și mouse. 

Samsung DeX pune la dispoziție cel mai productiv mediu de lucru. Interfața de utilizator Android este complet regândită și este optimizată pentru folosirea tastaturii și a mouse-ului. De asemenea, include multiple dimensiuni de ferestre, meniuri contextuale și o versiune desktop de web browser.

Colaborările principale cu Microsoft și Adobe asigură compatibilitatea Samsung DeX cu Microsoft Office și aplicații mobile Adobe, precum Adobe Acrobat Reader și Lightroom Mobile, permițând o funcționalitate asemănătoare desktop-ului și o interfață de utilizator indisponibilă până în momentul prezent pe un dispozitiv mobil. Pentru utilizatorii dispozitivelor mobile și pentru organizațiile care necesită acces la aplicații bazate pe sistemul Windows OS, Samsung DeX oferă accesul în siguranță, de la distanță, pe desktop-uri virtuale, prin soluții partenere, care includ Citrix, VMware și Amazon Web Services. 

Pentru utilizare, smartphone-ul Samsung trebuie introdus în stația DeX, care conectează telefonul la un monitor compatibil HDMI și trebuie conectată orice tastaură și mouse compatibile cu sistemele Bluetooth, USB sau RF.

"Smartphone-ul a devenit punctul central de lucru pentru profesionistul mobil modern și în timpul unei prezentări sau în cazul editării unor documente de la distanță, acest lucru înseamnă că poate lucra mai eficient, folosind numai telefonul mobil. Am dezvoltat Samsung DeX special pentru profesionistul mobil, pentru a-i putea oferi o experiență flexibilă și convenientă de tip desktop", a declarat Injong Rhee (CTO al Mobile Communications Business la Samsung Electronics).

"Colaborarea noastră cu parteneri cheie, precum cei de la Adobe și Microsoft, a fost esențială în dezvoltarea Samsung DeX, întrucât împărtășim cu aceștia o viziune comună în ceea ce privește construirea excelenței în productivitatea mobilă. Cu Samsung DeX, utilizatorii din cadrul companiilor pot fi asigurați că dispozitivul lor mobil și datele utilizate sunt protejate prin platforma de securitate Samsung Knox, care este inclusă în smatphone-ul lor. Samsung DeX redefinește limitele productivității telefonului mobil."

În timpul conexiunii la stația DeX, smartphone-ul este protejat prin intermediul platformei de securitate Samsung Knox. Pentru o securitate sporită, datele de pe telefonul mobil al utilizatorului nu vor fi transmise pe desktop.

Stația DeX oferă utilizatorilor conectivitatea de care au nevoie. Aceasta va fi disponibilă la nivel global cu Galaxy S8 și poate fi oferită ca pachet, în funcție de regiune.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related