KFC a deschis primul Coffee Corner din România, în Unirea Shopping Center din Bucureşti

KFC a deschis primul Coffee Corner din România, în Unirea Shopping Center din Bucureşti

KFC România a deschis primul Coffee Corner în incinta restaurantului KFC Unirea din București. Într-o țară unde degustarea cafelei este un adevărat ritual, dar și o bună ocazie de socializare, KFC aduce această băutură mai aproape de consumatorii săi. Iubitorii de cafea își vor putea alege sortimentele preferate dintr-o gamă variată de produse, având la dispoziție și o diversitate de prăjituri şi produse de viennoiserie, precum croissants sau pain au chocolat, și alte băuturi calde și reci.

Cele opt sortimente de cafea proaspăt măcinată, 100% Arabica (Espresso, Americano, White Americano, Cappuccino, Mocha, Latte, Caramel Latte și Vanilla Latte), preparate de barista specializaţi, vor fi acum disponibile în variantele regular, tall și grande. Pentru cei care optează să savureze produsele existente la noul Coffee Corner servirea se face în veselă de porţelan. Cu o investiţie de peste 100.000 de euro, Coffee Corner-ul are un spaţiu dedicat, în restaurantul KFC, semnalizat printr-o siglă personalizată.

"Deschiderea primului Coffee Corner a fost un pas natural pe care KFC îl face în România. Am ales zona centrală datorită traficului intens, în toate momentele zilei, dar și a accesibilității și a faptului că de cele mai multe ori KFC Unirea devine un punct de reper sau de întâlnire important pentru publicul nostru. Venim în întâmpinarea celor care iubesc cafeaua, indiferent dacă preferă să o savureze dimineața sau în a doua parte a zilei. Astfel, “cea mai bună cafea din Seattle”, așa cum o denumim noi, reprezintă alegerea perfectă pentru cei ce se bucură de gustul delicios și de energia oferită de această băutură", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer, KFC România).

 

Produsele din ofertă vor fi disponibile doar în restaurantul KFC din cadrul Unirea Shopping Center din Bucureşti.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related