Peste 1.000 de cărți dăruite în campania Biblioteca Bestiei

Peste 1.000 de cărți dăruite în campania Biblioteca Bestiei

Inspirați de filmul „Frumoasa și Bestia”, vizitatorii Grand Cinema & More au dotat bibliotecile a trei școli și licee.

Timp de o lună, cei care au călcat pragul Grand Cinema & More au putut dona în cinematograf cărți în încercarea de a recrea Biblioteca Bestiei. Și au reușit. Peste 1.000 de cărți ajung săptămâna aceasta la trei școli și licee din județul Dâmbovița. 

Lansarea filmului „Frumoasa și Bestia” a fost, pentru Grand Cinema & More, prilejul perfect pentru a recrea o bibliotecă de poveste – Biblioteca Bestiei. Atât timp cât filmul a rulat în cinematograf, iubitorii de film au fost încurajați să doneze cărți din colecțiile personale, din convingerea că fiecare poveste este, de fapt, o viață în plus pe care o trăiești.

"Pentru noi, Biblioteca Bestiei a fost un proiect de-a dreptul special, pentru care parcursul a reușit să fie la fel de puternic pe cât rezultatul - de la bucuria de a-i găsi inspirația într-o poveste, la surpriza fiecărei zile la birou, în care descopeream căte un alt raft plin de cărți și până la încântarea a 1.113 aventuri oferite unor copii", a declarat Simona Manea (Entertainment Business Unit Marketing Director).

Acum, la sfârșitul campaniei, biblioteca numără 1,113 cărți, 1,113 povești care urmează să plece către elevii Școlii Gimnaziale Smaranda Dumitru Roman, Vizurești, Școlii Gimnaziale Ciocănești și Liceului Tehnologic Tărtășești, toate din județul Dâmbovița.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related