Luana Crivăț va coordona operațiunile de resurse umane ale GlaxoSmithKline în 13 țări

Luana Crivăț va coordona operațiunile de resurse umane ale GlaxoSmithKline în 13 țări
  • Începând cu luna aprilie 2017 Luana Crivăț coordonează operațiunile de resurse umane ale Cluster-ului GlaxoSmithKline din 13 țări din Europa.
  • Numirea Luanei în acest nou rol vine după trei ani în care a fost Director de Resurse Umane al GSK România.

Luana Crivăț este numită HR Operational Cluster Head pentru 13 țări din Europa în care operează GlaxoSmithKline, începând cu luna aprilie 2017. Luana va continua să conducă şi echipa de HR a GSK România (Pharma şi Consumer Healthcare).

În contextul strategiei de promovare şi dezvoltare a oamenilor din organizație, prin susținerea şi implementarea unei culturi axate pe performanţă, Luana va coordona operațiunile de resurse umane din 13 țări în care operează GlaxoSmithKline. Ea va raporta către Grégoire Debue, VP & Head of HR Operations Europe și va coordona directorii de resurse umane din: România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Cipru, Malta şi Gibraltar, Croația, Albania, Macedonia, Bosnia şi Herțegovina, Kosovo şi Slovenia.

"Sunt onorată și entuziasmată să fac acest pas extraordinar în echipa GSK. A coordona operațiunile de resurse umane din 13 țări pentru o companie ca GSK este o provocare care mă motivează să îmi folosesc expertiza din România pentru a forma și ghida cea mai bună echipă internațională. Voi continua să promovez misiunea și valorile GSK alături de o echipă profesionistă, cu oameni extraordinari.

Cred cu tărie că dacă ai grijă de oamenii tăi, dacă îi asculţi şi înțelegi ce îi motivează, le recunoşti performanţa si îi sprijini în dezvoltarea lor personală şi profesională, poţi să îți menții o poziție de leadership pe orice piață. Lecția cu care mi-am început cariera în GSK România a fost aceea că o companie se sprijină pe oamenii care cred în ea și ca fiecare are propriul drum pentru care are nevoie de suport şi provocări diferite care să îi accelereze dezvoltarea", a declarat Luana Crivăț.

 

Strategia de resurse umane a GSK România a contribuit de-a lungul timpului la îndeplinirea obiectivelor de business ale companiei şi promovează talentele atât la nivel local, precum şi la nivel global. În prezent, peste 23 de români din GSK România au fost avansați în funcții regionale sau la nivel de grup în cadrul GSK Global, compania punând accentul pe dezvoltarea personală bazată pe atingerea celor mai înalte standarde etice şi de performanţă.

Luana s-a alăturat echipei GSK România în 2006 ca Reprezentant Medical, continuându-şi dezvoltarea profesională în diverse roluri comerciale şi de HR. Prin preluarea rolului de HR Manager Pharma în 2011, Luana a avut o contribuție importantă în formarea unei culturi de înaltă performanță și a strategiei de dezvoltare a oamenilor din organizație.

În 2014 a fost numită HR Country Head şi s-a alăturat Echipei de Management a GSK Pharma, coordonând echipa de resurse umane din România în a livra strategia și proiectele de HR shared service către diviziile Pharma, Consumer Healthcare, Europharm, Europharm Distribuţie și Global Support Functions.

În acest rol, Luana, ca partener remarcabil pentru business a acordat suport HR din perspectiva definirii de noi structuri organizaţionale şi a strategiei de dezvoltare a capabilităţilor necesare pentru implementarea cu succes a noii strategii de business la nivel local. Ea a coordonat dezvoltarea şi implementarea strategiei de HR în care un rol important îl au construirea unei culturi organizaţionale şi a capabilităţilor strategice la nivel de organizaţie, managementul talentelor, asigurarea planului succesiune susţinând astfel înalta performanţă, cât şi renumele GSK ca angajator.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related