Serialul „Singuri”revine cu sezonul 3, filmat în Patagonia, în exclusivitate pe HISTORY®

Serialul „Singuri”revine cu sezonul 3, filmat în Patagonia, în exclusivitate pe HISTORY®

HISTORY® lansează în România cel de-al treilea sezon al serialului “Singuri”, cel mai curajos experiment de supraviețuire încercat vreodată pe TV. Serialul va avea premiera pe 14 mai și va fi difuzat în exclusivitate pe HISTORY, în fiecare duminică, de la ora 22:00.

 

Dacă primele două sezoane au fost filmate în Insula Vancouver din Oceanul Pacific, în această nouă serie, transmisă de HISTORY, zece participanţi curajoşi vor călători în Patagonia, o regiune sălbatică şi pustie din America de Sud, descrisă drept “capătul lumii”. Aici sunt provocaţi la un test extrem de voinţă şi anduranţă – să supravieţuiască pentru cât mai mult timp posibil, complet izolaţi şi singuri.

Condiţiile oferite la baza lanţului muntos Andes din Patagonia sunt complet diferite, prezentând alte provocări față de sezoanele precedente. Resursele de hrană se limitează la păstrăv de fag şi păstrăv curcubeu, nutreţ, păsări mici şi, câteodată, mistreţ, iar vremea este dominată de ploi torenţiale cu precipitaţii de peste 78 de litri pe an, respectiv, de cantităţi mari de ninsori iarna.

Fiecare concurent trebuie să-şi construiească propriul adăpost, să facă rost de mâncare, și să învingă condiţiile dure din Patagonia, care implică temperaturi scăzute şi o serie de prădători mortali, cum ar fi mistreţul şi puma. Aceştia sunt complet singuri, izolaţi unul de celălalt şi de alţi oameni, iar cel care rezistă cel mai mult va câştiga marele premiu de 500.000 de dolari.

Cei zece participanţi din cadrul emisiunii “Singuri” îşi vor documenta experienţa de a supravieţui în pustietate, prin intermediul unor camere primite de la producători, din momentul în care sunt lăsaţi în acea zonă izolată, necunoscută lor. Fiecare poate alege 10 obiecte pe care să le ia în rucsac, dintr-o listă aprobată de 50 de produse, primind totodată şi un kit standard, haine şi provizii de prim-ajutor. Cei care doresc să se retragă din competiţie, din orice motiv, pot anunţa o echipă de salvare prin intermediul unui telefon cu satelit, oferit de producători.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related