Maratonul Olteniei, powered by CEZ Romania, se desfasoara la Ramnicu Valcea pe 26 si 27 august

Maratonul Olteniei, powered by CEZ Romania, pune pentru al 5-lea an consecutiv Ramnicu Valcea pe harta marilor competitii de MTB si alergare montana si lanseaza invitatia tuturor iubitorilor de sport in aer liber de a intra in ritmul naturii si al faptelor bune.

Maratonul Olteniei este ocazia perfecta de a explora frumoasa regiune deluroasa din vecinatatea orasului Ramnicu Valcea si de a lua parte la un eveniment sportiv de Trail Running si MTB Cross-country. Astfel, pentru editia din 2017, alergatorii si biciclistii amatori se vor putea intrece in patru probe consacrate, MTB Cross-country pe doua variante de traseu: scurt, de aproximativ 33 km, si lung - de 51 km si Trail Running pe doua trasee: unul de semimaraton, de 22 km, si un cros de 10,5 km.

 

Contravaloarea taxelor de participare si cea a donatiilor individuale facute de sportivi direct pe site, alaturi de cele ale partenerilor si cele ale companiei CEZ Romania vor fi directionate integral catre dotarea cu echipamente medicale performante a Centrului de Transfuzie Sanguina (CTS) Valcea.

Ce am facut in 2016

Anul trecut s-au inscris la start 543 de sportivi - 292 participanti la cursa de MTB, 256 de participanti la cursa de TRAIL si 135 de copii cu varste intre 4 si 13 ani. Ajutoare de nadejde au fost cei 102 angajati CEZ inscrisi ca voluntari. Maratonul a avut loc sub deviza „cursa 4x4 pentru corpul tau!

Suma stransa din taxele de participare, la care s-a adaugat cea donata de CEZ Romania, in valoare totala de 15.000 Euro, a fost utilizata pentru achizitionarea unui sistem chirurgical cu radiofrecventa pentru dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Ramnicu Valcea.

Startul se da in Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea. Spor la antrenamente!

* Primii 50 de participanti care se inscriu la fiecare dintre probe (MTB 33/MTB51) sau TRAIL (TRAIL 10/TRAIL 22) au o taxa promotionala de 50 lei; Primii 5 participanti care aleg pachetul combo MTB+TRAIL au o taxa promotionala de 75 lei (indiferent de combinatia aleasa). Perioada de valabilitate a ofertei Happy este pana pe 19 mai, in limita locurilor disponibile.

Cum te inscrii:
1. Completeaza formularul de inscriere disponibil online, pe site.
2. Plateste taxa de inscriere prin una dintre urmatoarele variante:
• Plata online urmand linkul cu instructiunile
• prin transfer bancar in contul Asociatiei Smart Atletic Team, deschis la UniCredit Bank, Sucursala Niculae Titulescu din Bucuresti, cont in lei - RO50BACX0000001250372000, CIF – 30822917.Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated