Il Volo și Take That, numai la Grand Cinema & More

Il Volo și Take That, numai la Grand Cinema & More

Bucură-te de Wonderland Live și Notte Magica!

În luna iunie, vizitatorii Grand Cinema & More se pot bucura de două evenimente inedite. Lansarea ultimului album Take That, Wonderland, și un memorabil concert-tribut al trupei Il Volo vor putea fi urmărite în cinematograf pe 9, respectiv 29 iunie.   

Multiplă nominalizată la Brit Awards, trupa britanică Take That și-a lansat anul acesta cel de-al optulea album – Wonderland – al cărui turneu de promovare a început deja în Marea Britanie. Unul dintre cele mai spectaculoase concerte programate va avea loc pe 9 iunie la Londra, pe celebra O2 Arena, și va fi transmis live în Grand Cinema & More, începând cu ora 22:00.

Pereți de apă, holograme, reprezentații de circ, o mașină zburătoare construită special pentru acest concert și o minge uriașă de foc sunt doar câteva dintre surprizele anunțate de organizatori, pe care dispunerea centrală a scenei nu le va transforma în spectacol doar pentru publicul londonez, ci și pentru fanii aflați în cinema.

Pe 29 iunie, începând cu ora 20:00, în cinematograf va putea fi urmărită înregistrarea unui concert cel puțin inedit, susținut anul trecut de trupa Il Volo.

Spectacolul Notte Magica este un tribut adus celor trei mari tenori Plácido Domingo, José Carreras și Luciano Pavarotti, o reinterpretare a primului concert care i-a adus împreună în 1990. Douăzeci și șase de ani mai târziu, în Piața Santa Croce din Florența, Il Volo a recreat emoția și spectacolul acestui debut alături de Orchestra Teatrului Massimo din Palermo, avându-l ca dirijor chiar pe Plácido Domingo.

Încercăm de fiecare dată să transmitem concerte spectaculoase, concerte care au scris istorie sau care sunt emblematice pentru cariera unei trupe sau a unui artist, cum doar așa putem continua să respectăm promisiunea cu care ne-am lansat – aceea de a aduce spectacolul mai aproape de public. Găsim în vizitatorii noștri pasiunea pentru muzică și ne bucurăm că, prin demersul nostru, îi putem susține, făcând accesibile concerte la care, altfel, le-ar fi fost imposibil să ajungă”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Pentru ambele evenimente, biletele s-au pus deja în vânzare, disponibile în cinematograf sau pe site.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related