95 de călăreți din 15 țări participă la Transylvania Horse Show 2017

95 de călăreți din 15 țări participă la Transylvania Horse Show 2017

Ajuns la cea de-a șaptea ediție, Transylvania Horse Show se desfășoară între 16 și 18 iunie în Prod, comuna Hoghilag. Evenimentul a fost votat pentru cea de-a cincea oară în ultimii 6 ani cea mai populară competiție ecvestră universitara din întreaga lume.

Transylvania Horse Show găzduieşte două tipuri de competiţii oficiale: Cupa României la probă completă (cu probele de dresaj, obstacole și cross country- obstacole naturale pe teren variat) categoria Novici și Prenovici, organizată în colaborare cu Federația Ecvestră Română (FER) şi Concursul Internaţional Universitar - Cupa Naţiunilor pentru Studenţi, organizat în colaborare cu Association International des Etudiants Cavaliers (AIEC).

Pentru Concursul Internaţional Universitar - Cupa Naţiunilor locurile disponibile s-au ocupat cu două luni înainte de începerea evenimentului.  Participanți din SUA, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Austria, Belgia, Olanda, Elveția, Finlanda, Suedia, Norvegia, Spania ne dovedesc, ca în fiecare an, că Transylvania Horse Show este unul dintre cele mai îndrăgite evenimente universitare din lume.

Organizat ca un show, evenimentul a reușit să aducă în atenția publicului larg echitaţia ca sport profesionist şi amator. Ediția de anul trecut a reunit peste cinci mii de spectatori, adulți și copii, veniți să vadă competițiile ecvestre, demonstrațiile de dresaj, show-ul de acrobații și să participe la activități multi-culturale.

Începând cu ediția 2017, o zonă amplă dedicată copiilor, ce cuprinde ateliere de creație, plimbări cu ponei, standuri cu obiecte artizanale și dulciuri va face din Transylvania Horse Show o propunere unică pentru familiile care vor să petreacă un week-end relaxat, în mijlocul naturii.

Week-endul 16-18 Iunie este cel mai bun moment de a vizita Sighișoara și împrejurimile. Organizatorii Transylvania Horse Show împreună cu numeroși promotori de activități, artiști și producători locali vă propun pe lângă evenimentul sportiv, multiple experientțe autentice într-un peisaj idilic și o atmosferă relaxantă.

Abonamente și bilete achziționate în avans, până pe data de 10 Iunie 2017

Abonamente 17- 18 Iunie : adulți - 15 lei, adult + 1 copil – 20 lei, adult + 2 copii – 20 lei 
Bilet pentru o zi (17 sau 18 Iunie): adulti – 10 lei, adult + 1 copil – 15 lei, adult + 2 copii – 15 lei;

Abonamente și bilete achziționate în avans, între 10 Iunie – 16 Iunie 2017

Abonamente 17- 18 Iunie – adulti – 20 lei, adult + 1 copil – 25 lei, adult + 2 copii – 30 lei 
Bilet pentru o zi (17 sau 18 Iunie) – 15 lei, adult + 1 copil – 20 lei, adult + 2 copii - 25 lei;

Bilete achiziționate din data de 17 Iunie 2017

Abonamente 17 - 18 Iunie – adulți - 25 lei, adult + 1 copil - 40 lei, adult + 2 copii - 45 lei
Bilet pentru o zi (17 sau 18 iunie) – adulti – 20 lei, Copii – 10 lei.

Biletele si abonamentele se pot achizitiona on-line de pe site-ul bilete.ro si de la punctele de vanzare bilete.ro.

Nota generala: In contextul actualei politici, un adult va putea sa insoteasca un numar de maxim 3 copii, pentru buna desfasurare a activitatilor in cadrul evenimentului. Pentru cazurile in care un adult doreste sa insoteasca mai mult de 3 copii, vom considera contextul ca fiind un grup organizat si permitem accesul tuturor copiilor doar daca suntem anuntati in avans. Grupurile organizate vor fi gestionate individual si personalizat si beneficiaza de o politica de acces separata.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related