Zeci de surprize în cea mai cool tabără de vară pentru copii, din România

Zeci de surprize în cea mai cool tabără de vară pentru copii, din România

Tabăra NERF, cea mai dinamică experiență de vară îi așteaptă pe copii cu zeci de jocuri surpriză, dar și cu doi invitați speciali: vloggerii Ilie și Roman! 

Ilie, unul dintre vloggerii care se bucură de cea mai mare popularitate în rândul publicului din România va participa la cea de a doua ediție a Taberei NERF, care va avea loc între 20 și 25 iulie, la Bran. Alături de bunul său prieten Roman, el va lua parte la activitățile distractive pe care organizatorii le-au pregătit pentru ei și cei 34 de copii norocoși care vor fi în Tabăra NERF:

 

Cea de a doua ediție a Taberei NERF va avea loc în perioada 20 - 25 iulie 2017 în stațiunea montană Bran. Aici, copiii vor descoperi jocuri și ateliere creative unice, special create pentru Tabără, de care se vor bucura alături de prieteni noi și vechi. În plus, ei vor avea ocazia să descopere cele mai noi blastere NERF și multe alte jocuri noi din portofoliul Hasbro.

"Sloganul Taberei NERF este Distracție în mișcare, camarazi în deplasare, așadar am vrut să ne asigurăm că micuții câștigători vor avea parte cu adevărat de cea mai frumoasă experiență a verii. Tocmai de aceea, anul acesta am vrut să le oferim copiilor, pe lângă un program plin de jocuri extrem de creative alături de blasterele NERF, ocazia de a-l cunoaște pe vloggerul lor preferat. Cu siguranță va fi distracție, dar și multă mișcare în Tabăra NERF 2017", a declarat Ana Szabadszalasi (brand manager Hasbro România).

 

Perioada de înscriere pentru cea de a doua ediție a Taberei NERF se apropie de sfârșit, 5 iunie fiind data la care campania se încheie. Copiii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani și părinții lor mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a intra în competiția care le poate aduce unul dintre cele 17 locuri duble în cea mai cool tabără de vară. Pentru a putea câștiga, aceștia trebuie să înregistreze pe tabaranerf.ro codurile promoționale de pe produsele NERF prticipante în campanie. În plus, pe lângă cele 17 locuri duble în tabără, cei mici pot câștiga și unul dintre cele 500 de premii din gama NERF puse în joc.

Tabăra NERF este, așadar, locul în care cei mici pot lega noi prietenii și descoperi modalități inedite prin care se pot distra în aer liber. De asemenea, în premieră pentru România, ei vor putea să trăiască experiența Taberei NERF alături de doi dintre cei mai iubiți vloggeri: Ilie și Roman.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related