Selecţia de accesorii Mercedes-Benz pentru 2017: Accesorii adecvate tuturor necesităţilor

Selecţia de accesorii Mercedes-Benz pentru 2017: Accesorii adecvate tuturor necesităţilor

Selecția de accesorii Mercedes-Benz cuprinde produse de cea mai înaltă calitate, o parte dintre acestea etalând una dintre culorile anului: mov. Printre noutăţile acestei colecții se disting ceasurile elegante, hainele de calitate superioară, ochelarii de soare stilați și stick-urile USB de forma noului tip de chei Mercedes-Benz. Movul este noua culoare a acestei perioade. Selecția face parte din Colecția Mercedes-Benz 2017. 

Movul este una dintre culorile vedete ale acestui an. Multe produse noi din Selecţia de accesorii Mercedes-Benz sunt în tonul acestui violet cald, care poate fi ușor asortat cu alte culori. Jacheta neagră pentru femei, în combinație cu accentele mov, este la mare căutare în această perioadă. Alte caracteristici ale jachetei includ căptuşeala elegantă şi călduroasă , precum și gluga detașabilă. Multiplele buzunare cu fermoar asigură suficiente soluții de depozitare.

Jacheta se potriveşte perfect cu Tricoul mov pentru femei, accesorizat cu cristale Swarovski de culoarea mov. Pe spate, tricoul este decorat cu o stea Mercedes de aceeaşi nuanţă. Brodajul și cusătura îi conferă tricoului un aspect sport. Tricoul slim-fit este fabricat din bumbac, are în compoziţie 5% fibre spandex și este disponibil în dimensiuni XS - XL.

În același stil este și Şapca pentru femei, accesorizată cu cristale Swarovski de culoare mov. Partea de jos a cozorocului este de culoare neagră.

 

În afară de articolele vestimentare în ton cu culorea acestui sezon, Selecția de accesorii include şi o Ojă de unghii, de culoarea mov, produsă de LCN pentru Mercedes-Benz.

Notele distinctive ale Ceasului Cronograf Sport pentru femei sunt nuanțele mov ale cadranului alb și cele 12 cristale Swarovski. Funcționalitățile cronometrului sunt găzduite de carcasa din oțel inoxidabil (diametru: 39 mm). Acele ceasului sunt acoperite într-un material fluorescent Super-LumiNova, iar banda din silicon, de asemenea, este dotată cu elemente mov. Ceasul cronograf, cu o rezistenţă la apă de până la 10 ATM, este prevăzut cu un mecanism Swiss Ronda 5030 quartz.

Portofelul casual și Geanta de mână pentru femei, ambele mov, sunt create de BREE pentru Mercedes-Benz. Portofelul are mai multe compartimente pentru bancnote, monede și cărți de credit. Geanta dispune de barete din piele artificială și de o curea reglabilă, detașabilă. Pentru o organizare cât mai ușoară, geanta este prevăzută cu diverse compartimente cu fermoar, un buzunar mai mare separator și un spaţiu dedicat telefonului mobil.

O alternativă la fel de trendy este rucsacul din nailon mov, al cărui buzunar exterior este prevăzut cu un fermoar.

 

Noile ceasuri de mână: cu mecanism de cuarț sau automate

Ceasul pentru bărbaţi cronograf sport este modelul dedicat bărbaţilor şi are un diametru de 43 mm. Acesta are culoarea neagră, combinată cu detalii galbene, iar carcasa din oțel inoxidabil a fost vopsită în negru prin PVD (depunere de vapori fizici). Cadranul şi banda din silicon sunt negre, etalând nuanțe galbene și albe, fluorescente. Acest ceas dispune de cronometru și de o rezistență la apă de până la 10 ATM, iar mecanismul său este Ronda 5030.

Pentru cine preferă un ceas mecanic, Selecția de accesorii Mercedes-Benz cuprinde şi astfel de modele. Ceasurile de mai jos au la bază un mecanism automatic elveţian Eta 2824-2.

Caracteristica specială a Ceasului Classic Automatic 500K pentru bărbaţi este cadranul cu elemente reminescente legendarei serii Mercedes 500K. Pe cadran este inscripţionat cuvântul AUTOMATIC. Limbile ceasului, albastre, subliniază aspectul clasic, la fel ca decorațiunile ramei si spatele ceasului. Carcasa din oțel inoxidabil are un diametru de 42 mm. Alte caracteristici ale ceasului includ o piatră de safir și o curea gri din piele de vițel. Ceasul Clasic automatic 500K are o rezistență la apă de până la 5 ATM.

 

Ceasul sportiv GMT Automatic pentru bărbați este inspirat, de asemenea, de mașinile Mercedes-Benz: aspectul elegant al interiorului seriei de modele de lux a fost reprodus pe cadranul neagru al ceasului. Acele şi marcajele de oră sunt acoperite cu un material luminescent. Piatra de safir convexă este tratată cu un strat anti-reflexie. Ceasul are o rezistenţă la apă de 10 ATM şi un diametru de 43 mm.

 

Noile șepci: o varietate de modele

Când vine vorba de șepci, niciodată nu poți avea suficiente. Din acest motiv, Selecția Mercedes-Benz este extinsă cu o nouă linie de astfel de produse. Toate modelele sunt reglabile în mărime:

  • Selecţia de şepci de golf: modelele unisex de culoarea albă cu stilizări negre au o închidere metalică afișând steaua Mercedes-Benz. Printre celelalte trăsături ale șepcii se numără uscarea rapidă şi absorbţia perspiraţiei. Șepcile sunt disponibile şi cu designul Sun visor.

  • Şapca pentru bărbaţi: este disponbilă în câteva tonuri de gri cu nuanţe albastre, în negru cu nuanţe albastre şi în alb cu nuanţe roşii. Pe închiderea metalică este gravată steaua Mercedes-Benz.

 

Noii ochelari de soare: protecţie sporită împotriva razelor UV

Imaginea clară şi transparentă este doar una dintre trăsăturile de bază ale ochelarilor de soare. La fel de importante sunt aspectul cool şi protejarea ochilor de razele ultraviolete. Toate modelele din colecția Mercedes-Benz prezentate în acest material asigură protecție de 100% UVA/B 400. Aceasta înseamnă că lentilele absorb radiațiile UVA și UVB până la o lungime de undă de 400 nanometri.

Mai jos puteţi găsi mai multe detalii despre alte noi modele de ochelari din Colecţia Mercedes-Benz:

Ochelari de soare pentru femei: Ochelarii de soare clasici de tip aviator au un design conceput special pentru femei. Lentilele Carl Zeiss oferă o protecție de 100% UVA/B 400, iar steaua Mercedes-Benz se regăseşte pe fiecare dintre cele două braţe. Ochelarii, confecţionați din metal și acetat, sunt realizați în Italia și sunt disponibili în culorile negru/auriu.

Ochelari de soare Coral pentru femei: oferă protectie de 100% UVA/B 400 şi dispun de un filtru de categoria 2, iar steaua Mercedes-Benz este gravată pe braţul stâng. Ochelarii sunt confecţionaţi din acetat şi sunt disponibili în culorile gri/coral.

Ochelari de soare pentru bărbați: Rama este din plastic negru, iar lentilele speciale pentru condus de culoarea portocalie sunt de la Carl Zeiss. Ochelarii au filtru de categoria 2 şi se potrivesc perfect pentru lumina de dimineață și pentru vremea ploioasă.

Ochelari de soare tip business pentru bărbați: Rama este din metal de culoarea neagră, tip aviator. Lentilele sunt confecţionate din policarbonat de culoarea gri. Ochelarii au un filtru de categoria 3. Sunt realizaţi în Italia, iar designul este conceput de Rodenstock pentru Mercedes-Benz.

 

Noile accesorii vestimentare: pregăteşte-te să impresionezi

Articolele vestimentare sport/casual sunt o componentă constantă din Selecția Mercedes-Benz. Jachetele sport, de exemplu, sunt ideale pentru perioadele calde ale anului.

Jacheta impermeabilă, neagră pentru bărbați este prevăzută cu un factor de protecţie a bărbiei, lăţimea reglabilă a tivului, are mai multe buzunare şi un spaţiu pentru depozitarea căştilor.

Jacheta albastră, în stil navy pentru bărbați este creată de BOSS Green pentru Mercedes-Benz. O insignă de metal cu sigla BOSS este atașată în spatele gulerului, iar buzunarul are un nit negru în formă de stea. În faţă, jacheta este prevăzută cu o căptuşeală dispusă orizontal. De asemenea, jacheta dispune de mai multe buzunare, iar gulerul are câteva inserţii tricotate.

Printre noutăți se regăsesc Tricourile pentru bărbaţi în dungi alb-negre, în stil navy. O trăsătură specială este şi logo-ul clasic 1926, cu imprimeuri pe partea din faţă a tricoului şi pe guler. Alte noutăţi ale acestei selecţii sunt şi Tricourile Polo pentru bărbaţi, în nuanţele roşu-alb şi negru-albastru, cu cusături colorate pe guler şi mâneci.

 

Accesorii noi pentru chei: un nou design pentru stick-urile USB și brelocurile de chei

Mercedes-Benz a conceput un nou design de chei, odată cu lansarea modelului E-Class Coupé în 2017. Două minimostre ale noului design al cheii, în versiunile negru strălucitor sau alb strălucitor cu un cadru argintiu, se regăsesc acum şi sub forma unor stickuri USB. Stickurile USB 2.0 au o capacitate de 8 GB şi sunt compatibile cu toate sistemele de operare.

Noul breloc de chei Typo Clasa E este, cu un design german, este adresat, de asemenea, iubitorilor modelului Clasei E. În faţă, brelocul negru de argint are un imprimeu care se găseşte pe portbagajul maşinii. Pe spate este gravată steaua tri-dimensională Mercedes-Benz. Un inel plat despicat și alte trei inele mici despicate facilitează înlocuirea sau scoterea cheilor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related