Expediție unică în Australia alături de Metaxa 12 Stele și Mike Horn

Expediție unică în Australia alături de Metaxa 12 Stele și Mike Horn

Cei șapte exploratori pasionați care au răspuns provocării lansate de METAXA 12 Stele și MIKE HORN vor porni către Australia la jumătatea lunii iunie.

Pentru cei șapte exploratori amatori care au răspuns invitației adresate de Mike Horn și METAXA 12 Stele, una dintre cele mai interesante aventuri ale vieții lor are acum o dată și o destinație. După ce au participat în campania METAXA desfășurată pe site-ul dontdrinkexplore.com, cei șapte norocoși vor zbura spre Australia la jumătatea lunii iunie. Acolo vor face parte dintr-o expediție condusă de unul din cei mai mari exploratori ai timpurilor noastre, Mike Horn.

Australia este locul perfect pentru o astfel de aventură: ținuturile, flora și fauna tărâmului din emisfera sudică fac parte din topul listelor cu cele mai râvnite destinații ale oricărui explorator. Destinație versatilă, Australia se potrivește perfect atât cu caracterul autentic al renumitului explorator Mike Horn, cât și cu cel al băuturii sale preferate, METAXA 12 Stele.

O călătorie prin intermediul celor cinci simțuri

Această aventură reprezintă atât continuarea campaniei ce îl are pe Mike Horn drept Ambasador METAXA 12 Stele cât și a experienței digitale create pe site. Fanii METAXA 12 Stele au fost invitați să exploreze prin intermediul celor cinci simțuri nu doar METAXA 12 Stele, ci și lumea din jurul lor.

Experiența senzorială propusă are rolul de a inspira caracterele curajoase să-și găsească propriile drumuri. Prin intermediul mai multor clipuri video, Mike Horn îndeamnă fanii să trateze fiecare moment ca pe o oportunitate de explorare și descoperire.

La finalul experienței digitale, utilizatorilor li se propunea să se alăture unei aventuri care urma să se desfășoare într-un loc nedezvăluit. Dintre miile de participanți din întreaga lume care s-au înscris în aceasta aventură, șapte exploratori amatori pasionați au câștigat un bilet pentru o expediție reală. Experiențele aventurierilor METAXA pot fi urmărite în timp real pe canalele digitale METAXA de Facebook, Instagram și Twitter.

Mike Horn este considerat astăzi unul dintre cei mai mari exploratori ai timpurilor noastre. Dorința lui de a descoperi lumea este adânc înrădăcinată în mentalitatea și felul lui de a fi. De la parcurgerea fluviului Amazon înot de unul singur, la înconjurarea globului pământesc la Ecuator fără suport și mijloace motorizate, lista de realizări ale lui Mike ca explorator solitar este neegalată până acum. Mike Horn este de asemenea primul om care a traversat continentul Antarctica de unul singur în 57 de zile, timp în care a parcurs 5 100 km pe schiuri, tractat cu ajutorul pânzei unui kitesurf.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related