TELUS International și HOSPICE Casa Speranței își unesc forțele din nou, într-un efort comun de 80.000 euro, pentru a ajuta copii cu afecțiuni rare sau incurabile

TELUS International și HOSPICE Casa Speranței își unesc forțele din nou, într-un efort comun de 80.000 euro, pentru a ajuta copii cu afecțiuni rare sau incurabile

Pentru cel de-al 5-lea an consecutiv, 350 de membri ai echipei TELUS International s-au reunit în cel mai mare eveniment de voluntariat al companiei, TELUS Days Of Giving. Oferindu-și o zi din săptămână centrului socio-medical HOSPICE Casa Speranței de la Adunații-Copăceni, voluntarii au renovat o clădire pentru a fi transformată în Tech House.

Acesta va fi un centru educațional dotat cu cea mai recentă tehnologie (VR, realitate augumentată și inteligență artificială) care va îmbunătăți terapia copiilor cu afecțiuni rare sau incurabile. Prin finanțarea oferită de TELUS International, în valoare de 80.000 de euro, centrul va beneficia și de o nouă construcție care va fi locuită de personalul centrului.

"În România, peste 5.000 de copii suferă în prezent de afecțiuni ce le scurtează viata. În ajutorul acestor copii și al familiilor lor, TELUS International a inițiat un parteneriat cu HOSPICE Casa Speranței, cel mai important centru de caritate pentru îngrijire paliativă din sud-estul Europei. Vrem cu adevărat să îmbunătățim condițiile de îngrijire a acestor copii", spune Jeffrey Puritt (Președinte și CEO al TELUS International, care a venit în România pentru acest eveniment).

 

 

Alături de partenerii HOSPICE Casa Speranței, 3D ART Studio și Policolor, comitetele executive
ale companiilor TELUS și TELUS International din întreaga lume s-au alăturat celor 350 de membri ai echipei locale ca parte a acestei experiențe filantropice.

"Anul trecut, 350 de membri ai companiei TELUS International au contribuit la istoria HOSPICE Casa Speranței prin cel mai mai mare eveniment de voluntariat din cei 25 de ani de existență ai Fundației. Au reușit acest lucru prin reconstruirea unei clădiri vechi, prin renovarea locuințelor pentru familii cu copii cu afecțiuni incurabile, plantarea a sute de copaci și crearea unui loc de joacă. Anul acesta, voluntarii companiei se întorc pentru a continua proiectul început în 2016.", a declarat Alex Pădureanu (Director General Adjunct & Director de Strângere de Fonduri al Hospices of Hope).

 

Odată cu inaugurarea centrului, 400 de copii vor primi îngrijiri speciale, iar 300 vor fi primiți anual în tabere tematice.

TELUS International Europe a organizat până în prezent patru evenimente din seria TELUS Days Of Giving, la Centrele de Servicii Sociale Pinocchio și Cireșarii din București (în 2013 și, respectiv, 2014), la Școala 136 din București în 2015, precum și la Sălcuța, în județul Dolj (2015).

Eforturile în domeniul responsabilității sociale sunt completate prin Fundația TELUS International Romania Community Board, lansată în septembrie 2016, care distribuie anual 100.000 de dolari organizațiilor non-profit din România.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


3D Art Agency

Publicitatea e o jungla si, desi nu noi suntem leii, vrem ca macar sa ajungem sa avem unul pe raft in viitor. Insa, pana atunci, noi suntem tucanii: o echipa de prieteni buni cu idei la fel de bune si cu solutii la... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related