[Antreprenor educator] Ovidiu Folcuț (Universitatea Româno-Americană): Costurile învățământului superior în România sunt anormal de mici

[Antreprenor educator] Ovidiu Folcuț (Universitatea Româno-Americană): Costurile învățământului superior în România sunt anormal de mici
Sursa foto: legalmarketing.ro

Piata in care institutiile de invatamant privat superior isi desfasoara activitatea este una ”usor anacronica”, este de parere Ovidiu Folcut, rector al Universitatii Romano-Americane (RAU). Un indicator evident al acestui lucru sunt discrepantele privitoare la costuri: taxele anuale pentru un prescolar au ajuns, in unele cazuri, chiar si de 10 ori mai mari decat cele platite de un student. 

RAU a fost fondata imediat dupa 1990, la initiativa profesorului Ion Smedescu, care avea 67 de ani atunci. Nu e tocmai varsta obisnuita pentru un antreprenor, insa erau alte vremuri dupa revolutie, ”exista un alt context al societatii si o alta dorinta si determinare a initiatorilor unor astfel de proiecte”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related