[Antreprenor educator] Ovidiu Folcuț (Universitatea Româno-Americană): Costurile învățământului superior în România sunt anormal de mici

Sursa foto: legalmarketing.ro

Piața în care instituțiile de învățământ privat superior își desfășoară activitatea este una ”ușor anacronică”, este de părere Ovidiu Folcuț, rector al Universității Româno-Americane (RAU). Un indicator evident al acestui lucru sunt discrepanțele privitoare la costuri: taxele anuale pentru un preșcolar au ajuns, în unele cazuri, chiar și de 10 ori mai mari decât cele plătite de un student. 

RAU a fost fondată imediat dupa 1990, la inițiativa profesorului Ion Smedescu, care avea 67 de ani atunci. Nu e tocmai vârsta obișnuită pentru un antreprenor, însă erau alte vremuri după revoluție, ”exista un alt context al societății și o altă dorință și determinare a inițiatorilor unor astfel de proiecte”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


WoPA

WoPA este o agentie care si-a castigat treptat independenta, adunand 4 ani de lupte pe campul de marketing. Comunicam integrat, respectam businessul clientilor nostri, plecam la lupta cu un plan strategic si nu ne... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

SectiuneRelated